""
""

Do prošle godine pijani studenti sa Menadžera, a sada kandidati za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.11.17. | 14:40

Sjajna priča o fudbalerima Kardif Metropolitana

Znate li koji je najteži zadatak za svakog obožavaoca Fudbal Menadžera? Nema iskrenog fudbalskog fana koji bar jednom nije iskusio ovu jedinstvenu fudbalsku simulaciju, bilo kada je to bila stvar pukog igranja i zabave početkom novog veka, ili danas kada ti treba ozbiljna posvećenost da bi vodio uspešno neki klub.

Izabrane vesti

Jedan od najtežih zadataka na ovoj igrici vazda je bio da maleni klub Kardif Metropolitan, sastavljen od pijanaca studenata, odvedeš do trofeja u Premijer ligi Velsa. Ne verujete nam, uključite igiricu i probajte da napravite nešto sa ovim mladim univerzitetskim klubom, koji još nije ni punoletan (osnovan je tek 2000. godine).

MOZZART KVOTE
(1,60) Kardif Metropolitan (3,70) Njutaun (5,40)

Po mnogo čemu ovaj klub je specifičan, a ove sezone uspeo je čak i da demantuje tvorce FM-a i bude prvi na tabeli velške Premijer lige. Uozbiljili su se, počeli redovnije da treniraju i odmah se vide rezultati na terenu. 

Sjajni tim iz prestonice ima svoje navijače i to ultrase koji, što je atipično za ostrvski fudbal, koriste zastave i bubnjeve dok navijaju, a pride je i ljubimac lokalnih hipstera. Navijače je, zanimljivo, privukao prvotimac Emlin Luis, koji je zapretio drugovima da će prekinuti druženje s njima ako ne podrže njegov tim. Otuda i često potpuno ispunjene tribine malog stadiona koji ima svega 1.620 sedećih mesta, jedan od najmanjih u tamošnjoj Premijer ligi. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2551 VELLK Cardiff M. - Newtown ki 1 1,60

Kardif večeras dočekuje Njutaun, devetoplasirani tim na tabeli, a ulog je finale Liga kupa Velsa. Igra se jedan meč na njihovom terenu, a forma i podrška sa tribina garantuju pobedu domaćinu koji ima tri vezana trijumfa nad ovim protivnikom u Premijer ligi Velsa.

Ukoliko Studenti ispune cilj i plasiraju se u borbu za trofej Liga kupa napraviće veliki korak ka istoriji i prvom velikom trofeju. Prošle godine Bangor Siti ih je tukao u baražu za Ligu Evrope i zauzeo mesto u UEFA takmičenjima, a ove godine možda je vreme i za premijerni izlazak Kardif Meta u Evropu, ko zna možda i u Ligu šampiona, ako nastave da pobeđuju...

VELŠKI LIGA KUP - polufinale

20.45: (1,60) Kardif Metropolitan (3,70) Njutaun (5,40)

(FOTO: Screenshot)


tagovi

međunarodni fudbalVels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara