"Zvezda"
"Zvezda"

NA DANAŠNJI DAN: Zvezda za pola sata završila posao sa Partizanom, lukavstvo Mijatovića i divljanje Grobara (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.04.13. | 16:00

Crveno-beli pre 22 godine u 88. večitom derbiju pobedili Partizan sa 3:1, a ko zna koji bi bio konačan rezutat da igrači veću pažnju nisu obraćali na južnu tribinu, gde su izbili neredi...

ZvezdaNa današnji dan pre 22 godine Crvena zvezda je očitala lekciju Partizanu u 88. večitom derbiju i to samo 72 sata posle eliminacije Bajerna iz Minhena iz tadašnjeg Kupa evropskih šampiona. Crveno-belima je bilo potrebno samo pola sata da tri puta savladaju golmana Fahrudina Omerovića, a mreža crno-belih tresla se na svakih deset minuta. Strelci su bili Najdoski u 10, Prosinečki u 20. i Jugović u 30. minutu.

Pre trećeg Zvezdinog pogotka mrežu Partizana zatresao je i Dragiša Binić, ali je sudija Zoran Petrović taj gol poništio. Mijatović je u 43. minutu lukavo uspeo da ublaži poraz crno-belih, ali ko zna šta bi bilo do kraja utakmice da i sami igrači više pažnje nisu obraćali na Grobare, koji su na južnoj tribini nezadovoljni lomili sve što im je došlo pod ruku i potom bacali na atletsku stazu i teren.

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaFK PartizanPredrag MijatovićRobert ProsinečkiSuperligaVladimir Jugović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara