""
""

Dogovoreno: Vujadinović rekao DA Partizanu! Još samo jedan detalj

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.16. | 09:09

Crno-beli prešli veći deo puta do angažmana iskusnog štopera

Nije moglo u jesen 2014, po svoj prilici će moći u zimu 2017. Partizan je na dobrom putu da dovede Nikolu Vujadinovića i ako sve protekne prema najavama iskusni štoper će postati drugo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, posle već realizovanog angažmana napadača Leandrea Tavambe.

Izabrane vesti

MOZZART Sportu je iz više različitih izvora potvrđeno da je uprava kluba iz Humske 1 postigla sporazum sa 30-godišnjim defanzivcem i da je on, posle razgovora sa sportskim direktorom Ivicom Ilijevim i Markom Nikolićem, pristao da obuče dres ekipe sa kojom je trenirao pre dve i po godine.

Do konačnog dogovora nije došlo, jer čelnici predvođeni tadašnjim predsednikom Draganom Đurićem nisu imali novca (mada, mnogi kažu da nisu ni hteli da daju) za potpis fudbalera koji se ubrzo otisnuo u špansku Osasunu. Daleko od toga da je i sad situacija na Topčiderksom brdu ružičasta, međutim, kako se može čuti, rukovodstvo je pronašlo način da finansira dolazak Nikole Vujadinovića. Sa njim su dogovoreni finansijski detalji saradnje, dužina ugovora, predočen mu je status u timu...

Vujadinović je rekao „DA“, jer izuzetno ceni Nikolićev rad i rešen je da se vrati u ovdašnji fudbal. Samo, da bi se to i desilo potrebno je da raskine ugovor sa Kinezima. Njemu je ostalo šest meseci saradnje sa drugoligašem Peking Enterprajzom (trener Aleksandar Stanojević) i odmah posle novogodišnjih praznika bi trebalo da otputuje u Aziju i tamo izdejstvuje dobijanje „čistih“ papira. 

Crno-beli nisu spremni da plate obeštećenje za dolazak nekadašnjeg prvotimca Rada, Zete, pirotskog Radničkog, sofijskog CSKA, Javora, rumunske Uniree, škotskog Aberdina i austrijskog Šturma, ali su uvereni da će Nikola na licu mesta ubediti čelnike sadašnjeg kluba da ga puste u Srbiju.

Koliko su ljudi u Partizanu sigurni u pozitivan epilog svedoče saznanja našeg portala da su u međuvremenu odbili ponude nekih drugih štopera. Među njima je bilo i onih sa zavidinim biografijama, ali su se ljubazno e zahvalili menadžerima koji su imali zanimljiva rešenja i svima poručili isto:
Vujadinović je naš prioritet i samo njega jurimo“.

Da li će ga i stići do 9. januara za kad je zakazana prozivka?

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikola VujadinovićFK PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara