"Omladinska selekcija Crvene zvezde"
"Omladinska selekcija Crvene zvezde"

Dominacija Zvezdine dece: I omladinci se okitili titulom!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.06.14. | 16:59

Generacija predvođena Grujićem, Ristićem, Jovanovićem, Jovićem i ostalima savladala Brodarac sa 1:0 i pridružila se pionirima, kadetima i seniorima

Omladinska selekcija Crvene zvezdePosle pionira, kadeta i seniora i omladinci Crvene zvezde okitili su se titulom prvaka Srbije, pošto su danas pogotkom Vukašina Jovanovića na centaršut Mihaila Ristića iz kornera savladali Brodarac sa 1:0 i stekli nedostižnu prednost na tabeli.

Iza sebe ostavili su Vojvodinu sa kojom će u poslednjem kolu u Novom Sadu igrati za prestiž.

Izabrane vesti

Inače, crveno-beli omladinci su na polusezoni imali čak devet bodova zaostatka za omladincima Rada, a njihov podvig dobija na značaju kada se zna da su samo Ristić i Ivan Đorić "klasa 95", dok su svi ostali rođeni 1996. i 1997. godine. A opet su za pet meseci odigrali 37 utakmica i u prvenstvu, kolo pre kraja, ostvarili 23 pobede uz po tri remija i tri poraza.
"Oni su budućnost Crvene zvezde, to su i dokazali ovom titulom koja je osvojena u konkurenciji starijih fudbalera. Želim posebno da istaknem da svi fudbaleri imaju potpisane profesionalne ugovore sa Crvenom zvezdom, i Zvezda zasigurno može da računa na svoju decu", zadovoljan je trener Nebojša Maksimović, koji podseća i da su mnogi članovi omladinske selekcije Zvezde ove sezone postali reprezentativci.
"Prošle godine je samo Brajović bio standardni reprezentativac, a sada ih imamo osam u svim selekcijama, što samo potvrđuje koliko su momci vredno radili i koliki su napredak ostvarili. Još jednom želim da im čestitam i poželim da pobednički mentalitet zadrže i u prvom timu Crvene zvezde".

Titulu omladinskog šampiona Srbije osvojili su: Božović Boško, Brajović Miloš, Cvetković Nenad, Đokić Nenad, Đorić Ivan, Đorđev Dušan, Grujić Marko, Iličić Zlatko, Jakšić Nemanja, Jovanović Branko, Jovanović Vukašin, Jović Luka, Manojlović Filip, Marčić Milan, Radmanović Luka, Ristić Mihailo, Stojković Nikola, Zukanović Miloš, Žerađanin Željko, Živković Dušan.

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


tagovi

SrbijaomladinciMihailo RistićLuka JovićFK Crvena zvezdaMarko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara