Domžale na titulu? Nije nemoguće

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.08.18. | 09:11

"Izdvajam dvojku na ovaj tim, koje su u Evropi imale težak posao sa Ufom. Domžale imaju veoma kvalitetan tim, dobrog i mladog trenera, ekipu nose iskusni Ibričić i Ibraimi, pa bi ove sezone možda mogle da konkurišu za titulu", rekao je menadžer Sead Jahić za TIP Novosti

Idemo u komšiluk!

U Sloveniji danas počinje treće kolo. U nedelju su na programu tri utakmice, u ponedeljak još dve. Ako niste u toku sa dešavanjima u slovenačkoj eliti, bacite pogled na reči Seada Jahića, menadžera iz Slovenije, koji je do tančina upoznat sa materijom.

Izabrane vesti

Naravno, uvek se najviše očekuje od Maribora i Olimpije, ali nikako ne bi trebalo smetnuti sa uma krizu tima iz Ljubljane. Ceh je platio Ilija Stolica, a videćemo da li će se nešto promeniti nabolje.
"Uprava kluba je posle novog neuspeha sporazumno prekinula saradnju sa trenerom Ilijom Stolicom. Igra Ljubljančana ne uliva poverenje, pa nisam uveren da mogu da slave protiv mladih i poletnih fudbalera Celja", izjavio je Jahić za TIP Novosti. 

Maribor očekuje lak posao.
"Napadao je Maribor Muru, ali lopta nije htela u gol. Sada ide Aluminiju, pre toga je igrao revanš sa Čihurom u Ligi Evrope (dobio 2:0) , ali Maribor ima dovoljno dugačku klupu. Veliki je favorit na gostovanju na koje ne mora dugo da putuje"

Svakako treba obratiti pažnju i na Domžale.
"Izdvajam dvojku na ovaj tim, koje su u Evropi imale težak posao sa Ufom. Domžale imaju veoma kvalitetan tim, dobrog i mladog trenera, ekipu nose iskusni Ibričić i Ibraimi, pa bi ove sezone možda mogle da konkurišu za titulu."

Gde se krije još neki fiks?
"Triglav je malo pokazao na početku prvenstva, što bi Gorica mogla da iskoristi."

SLOVENIJA 1 - TREĆE KOLO:

Nedelja

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Slovenija 1Domžalesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara