""
""

Dripac, čekaju ga milioni, a on udara devojku! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.07.15. | 22:03

Kvotebek Florida Stejta Deandre Džonson možda uskoro završi u zatvoru posle najnovijih dokaza

Nedelju dana nakon što je kvoterbek Florida Stejta Deandre Džonson formalno optužen za napad, javni tužilac u SAD je obelodanio snimak incidenta koji se desio u jednom baru.

Izabrane vesti

NFL igrač je optužen da je udario devojku u lice u noći 24. juna, a video snimak potvrđuje navode tužilaca. Snimak pokazuje žrtvu, 21-godišnju studentkinju, koja je ušla u bar malo pre sportiste, što ga je iznerviralo jer mu je zauzela mesto. Potom, se desio nemio događaj.

Džonson ju je prvo odgurnuo, onda je ona njega pokušala da udari, ali je promašila, što joj ragbista nije oprostio, već ju je koji trenutak kasnije baš zakucao pesnicom u lice. Nakon još malo guranja izbačeni su iz bara, a tužilaštvu je dostavljen snimak celog incidenta.

Inače, Džonson je već 25. juna suspendovan u svom timu, iako je jedan je od talentovanijih igrača američkog fudbala u SAD i bio je viđen kao nova superzvezda. Trebalo je da predvodi napad Floride ove sezone, ali će posle ovog incidenta morati pre svega da gleda kako da izbegne zatvor.

 

 

(FOTO: printskrin)

 


tagovi

tučaNFLDeandre Džonson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara