""
""

Druga liga, ali prvoklasni potezi: Nejc Pečnik dao dva gola i naterao Forlana da ga kopira (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.04.15. | 16:21

Bivši vezista Crvene zvezde sjajan u remiju Džef junajteda i Kerezo Osake, u čijem dresu je blistao urugvajski veteran

Nejc Pečnik kao Dijego Forlan! Nije slovenačkom reprezentativcu strano da daje golove, činio je to i u dresu Crvene zvezde tokom jednoipogodišnjeg boravka u Beogradu, a nastavio i na Dalekom istoku, pošto je u petom kolu Druge lige Japana bio dvostruki strelac za Džef junajted, koji je u spektakularnom meču osvojio samo bod protiv Kerezo Osake, za koju je dva puta bio precizan urugvajski veteran - 4:4.

Početkom drugog poluvremena Pečnik je u kratkom vremenskom intervalu dvaput tresao mrežu. Najpre se posle odbitka u 53. minutu najbolje snašao u guvži ispred gola gostujućeg sastava, a onda i u 59. poslao „kiflu“ u dalji ugao golmana Kereza.

Izabrane vesti

Sve do 70. minuta činilo se da će Džef junajted zadržati stoprocentan učinak na svom stadionu i lidersku poziciju na tabeli, ali je goste iz sna probudio Dijego Forlan, najbolji fudbaler Mundijala u Južnoj Africi 2010. Bivši as Atletiko Madrida je u 70. minutu „uhvatio“ volej sa ivice kaznenog prostora, pet minuta kasnije asistirao još jednom veteranu Kakauu (bivšem napadaču Štutgarta), a u 80. sjajnu partiju završio još jednim golom za potpuni preokret 3:2.

Ni tu nije bio kraj, domaćin je u završnici pritegao, u razmaku od 60 sekundi vratio prednost na 4:3, ali je tim Nejca Pečnika ostao bez tri boda, jer je u prvom od šest minuta nadoknade primio čudan gol, krivicom golmana.

Posle pet kola Druge lige jpana Džef junajted se nalazi na drugom mestu tabele sa 11 bodova, jednim manje od Džubilo Ivate.


tagovi

Nejc Pečnikmeđunarodni fudbalJapanDžef junajtedDruga liga JapanaDijego Forlan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara