"Najbolji tim Super Liga po izboru navijača"
"Najbolji tim Super Liga po izboru navijača"

Duško Tošić izabran u idealan tim turskog šampionata

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.05.13. | 16:59

Među najboljih 11 dominiraju igrači Fenerbahčea i Galatasaraja

Najbolji tim Super Liga po izboru navijačaTurski navijači su svojim glasovima odlučili ko su idealnih 11 tamošnjeg Super liga, a među njih su uvrstili i fudbalera Genčlerbirligija Duška Tošića. Bivšem igraču Crvene zvezde u odbrani pomažu i Džozef Jobo i Gokan Gonul iz Fenerbahčea, kao i Semih Kaja, štoper Galatasaraja. Među stativama je odlični Urugvajac Fernando Muslera.

Sredinu terena čuva igrač šampiona, Felipe Melo, bivši reprezentativac Brazila. Na levom krilu se nalazi Bešiktašov Olkaj Šahan, a na suprotnoj strani je Holanđanin Dirk Kajt, neumorni igrač kluba sa stadiona Šukru Saračoglu. Sa impresivnih 20 asistencija i 19 golova veznu liniju kompletira Pablo Batalja iz Bursaspora.

Izabrane vesti

Napadački tandem koji uliva strahopoštovanje daju najveći rivali Turske, Fener i Gala, to jest Musa Sou, koji je postigao 15 golova za Kanarince, i Burak Jilmaz koji je 24 puta tresao mreže protivnika Lavova.

Na klupi za rezervene igrače nalaze se Volkan Demirel, Dijego, Alberto Rijera, Emanuel Eboue, Alper Potuk, Teofanis Gekas, i Manuel Fernandeš.


tagovi

Alberto RijeraBesiktasBurak JilmazBursasporDirk KajtDuško TošićDžozef JoboEmanuel EbueEvropaFelipe MeloFenerbahčeFernando MusleraGalatasarajgenčlerbirligiGokan GonulManuel FernandešMusa SouPablo BataljaSemih KajaSuper ligTeofanis GekasTurskaVolkan Demirel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara