"Ponovo na terenu - Vilšir i Rosicki"
"Ponovo na terenu - Vilšir i Rosicki"

Dva zaboravljena asa ponovo u dresu Arsenala: Deluje neverovatno, ali na terenu su Vilšir i Rosicki! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.04.16. | 21:59

Konačno dobre vesti za Arsena Vengera

Ponovo na terenu - Vilšir i Rosicki

Premijer liga ulazi u paklenu završnicu, a menadžer Arsenala Arsen Venger izgleda je dobio dva kapitalna pojačanja pred odlučujuće prvenstvene okršaje. Dres londonskog tima večeras su obukli pomalo zaboravljeni asovi Tomaš Rosicki i Džek Vilšir. Oni su se našli u startoj postavi mladog tima Tobdžija protiv mladog sastava Njukasla i uspeli da izdrže nešto jači fizički napor, pa bismo u najskorijem periodu možda mogli da ih gledamo ponovo i u Premijer ligi.

Izabrane vesti

Vilšir nije igrao takmičarske utakmice još od prošlog leta, kada je plolomio nogu na prijateljskom Emirejt kupu. Njegov povratak bi mogao da obraduje i selektora Engleske Roja Hodžsona, s obzirom da je odlični vezista pre serije nevrovatnih povreda bio važan šraf selekcije Gordog albiona.

Kreativni vezista Arsenala dobrih 65 minuta komantovao je veznim redom Tobdžija u pobedi nad Svrakama (3:1), upošljavao svoje napadače i sjajno predvodio tim, pokazavši svima da je ovo za njega prenizak nivo takmičenja

Što se tiše iskusnog Tomaša Rosickog, njemu će ovo bio drugi pokušaj povratka u nekoliko poslednjih meseci. Prethodni put Čeh je pokušao da se vrati u januaru, ali je ponovo osetio bol, ali je danas izdržao jedno poluvreme.

U svakom slučaju, evo konačno dobrih vesti i za stučni štab Arsena Vengera jer je prosto postalo neverovatno šta se dešava ovom klubu sa povredama u poslednjih nekoliko sezona.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Tomaš RosickiPremijer ligaEvropaDžek VilširArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara