""
""

Džordan poludeo zbog Teodosića: Čoveče, volim Miloša! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.10.17. | 22:43

A ljubav se „rodila“ pre dve godine kada mu je nešto šanpuo na uvo?!

Miloš Teodosić ne mora da postigne nijedan koš na utakmici, a Amerikanci će biti sve luđi za njim. Samo dve utakmice u predsezoni su bile dovoljne srpskom plejmejkeru da začara ljubitelje košarke u Americi, ali i širom sveta...

Izabrane vesti

Čudesnim asistencijama, Teo je oduševio publiku posle samo dva meča. Način na koji proigrava saigrače je zapalio društvene mreže širom Amerike i planete. Čak se stranci više ističu nego Srbi u izlivima ljubavi i poštovanja prema Teu. A najveći profiter Teodosićevog dolaska u Los Anđeles Kliperse je centar Deandre Džordan koji asistencije Srbina pretvara u brutalna zakucavanja. Poznat kao jedan od najdominantnijih igrača sveta pod košem, američki centar uživa u saradnji sa Teom. Možda čak i više nego sa Krisom Polom...

Džordan je posle meča sa Torontom u kojem je teo napravio nekoliko sjajnih poteza, otkrio da obožava srpskog plemejkera.
„Ufff... Čoveče, volim Miloša! Pola puta ne razumem šta kaže, ali zato način na koji dodaje loptu... Neverovatan je! On je jedan od najboljih pelmejkera sa kojima sam igrao“, rekao je Džordan.

A podsetimo, igrao je sa Stefom Karijem, Krisom Polom...

Neki američki mediji čak tvrde da se ova „ljubav“ Džordana prema Teodosiću rodila još na Olimpijskim Igrama u Rio de Žaneiru pre dve godine, kada je Teo sa Srbijom igrao dva meča protiv Džordana i Amerikanaca. Džordan mu je posle finalnog meča prišao da čestita i šapnuo mu na uvo:
„Vidimo se u NBA!“

 


tagovi

Deandre DžordanMiloš TeodosićNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara