""
""

Džordan se iživljavao na Jokiću i Nagetsima, Klipersi bez milosti (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.03.16. | 23:53

Srpski internacionalac sasvim solidan u porazu Denvera, dok je blistao Jusuf Nurkić

Klipersi još ne mogu da računaju na Blejka Grifina, koji je tek sada počeo da služi suspenziju od četiri utakmice, ali i šta će im kada je tu čudovišni Deandre Džordan?! Jedan od najboljih centara NBA lige brutalno je dominirao parketom u susretu protiv Denvera, koji su Klipersi dobili rezultatom 105:90. Delio je blokade kao slatkiše, dominirao u skoku i zakucavao u svom stilu, a na kraju bio je i najvažnija karika u trijumfu koji će ekipu iz Los Anđelesa pogurati još više u borbi za plej-of. 

Izabrane vesti

Džordan je meč završio sa po 16 poena i skokova, te šest blokada i dve asistencije, za 29 minuta provedenih na parketu. U stopu ga je pratio Kris Pol sa šest uhvaćenih lopti, devet asistencija i 14 koševa, koliko je imao i Džamal Kroford

U gostujućim redovima Nikola Jokić odigrao je sasvim solidnu utakmicu protiv atletskih čudovišta na drugoj strani, a meč je završio sa pet poena, devet skokova, dve asistencije i ukradenom loptom. Ali, imao je velikih problema u duelima sa Džordanom. Najefikasniji u Nagetsima bio je Jusuf Nurkić sa 19 poena, čemu je dodao i sedam skokova i tri asistencije, dok je Di Džej Ogustin ubacio 18 poena i upisao 10 asistencija. Nekadašnji kapiten Partizana Žofri Lovernj imao je 10 poena i četiri uhvaćene lopte.

NBA - REZULTATI

LA Klipers – Denver 105:90
/Džordan 16 - Nurkić 19/

00.00 Indijana – Hjuston
00.00 Sakramento – Dalas
02.00 Golden Stejt – Filadelfija
03.30 LA Lejkers - Vašington


tagovi

Nikola JokićNBA ligaKris PolDenver NagetsDeandre Džordan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara