"Stanojević i Benajun"
"Stanojević i Benajun"

Emotivna poruka Josija Benajuna: Sale, ti si u rangu najboljih trenera koje sam imao

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.12.14. | 17:33

A Izraleca su vodili Venger, Anćeloti, Benitez, Dalgliš...

Stanojević i BenajunUzdignuta čela je Aleksandar Stanojević napustio Haifu. U danu kad je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Makabija, srpski trener je došao u trening centar izraelske ekipe, a tamo ga je sačekao kapiten tima Josi Benajun i emotivnim rečima opisao kakav je utisak bivši šef struke Partizana ostavio na ekipu.
Ja i moji saigrači smo dosta naučili do vas. Bili ste mi jedan od najboljih trenera sa kojima sam sarađivao u karijeri. Žao mi je što se ovako završilo. Srećno, dobri čoveče“, poručio je Benajun, a njegove reči dobijaju na značaju ako se zna da su Izraelca tokom boravka u Premijer ligi trenirali Arsen Venger (Arsenal), Karlo Anćeloti, Rafel Benitez (Čelsi), Keni Dalgliš (Liverpul), Hari Rednap (Kvins Park Rendžers), Sem Olerdajs (Vest Hem)...

Na takve reči Aleksandar Stanojević nije mogao da ostane mirne duše, pa se izvnio svima u Makabiju što tim nije uspeo da realizuje takmičarske ciljeve.
Žao mi je što smo došli u ovu poziciju. Želim da se zahvalim svima u klubu, predsedniku i članovima Upravnog odbora, a posebno moram da odam priznanje navijačima koji su nas podržavali i zauvek će biti deo mene. Ovo je prava odluka za klub. Početkom sezone obećao sam navijačima da ćemo se boriti za sve trofeje, a pošto smo daleko od trećeplasiranog u prvenstvo osećam odgovornost“, rekao je Stanojević, koji je četvrti trener Makabija iz Haife koji nije dočekao kraj sezone od 1983. godine.

Izabrane vesti

Čelnici Makabija su ekspresno pronašli zamenu Aleksanudru Stanojeviću i na klupu postavili Marka Balbula. Ovaj čovek je poznat navijačima Partizana, pošto je bio pomoćni trener u stručnom štabu Avrama Granta u proleće 2012, a poslednja destinacija bio mu je Bnej Šaknin.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar StanojevićIzraelJosi BenajunMakabi Haifameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara