""
""

Evo i spiska Engleza: Povratak Vilšira i Kejna!

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.11.16. | 21:30

Geret Sautgejt saopštio imena igrača za okršaje sa Škotskom i Španijiom na Vembliju

 

Izabrane vesti

Engleska je među poslednjim velikim evropskim selekcijama objavila spisak igrača za predstojeće reprezentativne obaveze, odnosno okršaje sa Škotskom i Španijom 11. i 15. novembra.

Geret Sautgejt je sačekao završetak kompletnog kola, pa je objavio spisak igrača na kojem se nalaze povratnici Džek Vilšir i Hari Kejn. Napadač je danas postigao gol u derbiju severnog Londona protiv Arsenala i pokazao da se u potpunosti oporavi od povrede, dok je omaleni vezista konačno zaigrao u dresu Bornmuta onako kako se od njega očekuje.

Među pozvanim igračima su i Adam Lalana i Deni Drinkvoter, a mesto u selekciji zadržao je i štoper Barnlija Majkl Kin.

Englezi u petak na Vembliju dočekuju Škotsku u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a na istom mestu narednog utorka dočekaće Španiju u prijateljskom meču.

SPISAK ENGLEZA:

GOLMANI: Forster (Sautempton), Hart (Torino), Hiton (Barnli).

ODBRANA: Bertrand (Sautempton), G. Kejhil (Čelsi), Klajn (Liverpul), Jagjelka (Everton), Kin (Barnli), Rouz (Totenhem), Stons (Man. Siti), Voker (Totenhem).

VEZNI RED: Dajer (Totenhem), Drinkvoter (Lester), Henderson (Liverpul), Vilšir (Bornmut), Lalana (Liverpul), Lingard (Man. jun), Runi (Man. jun), Sterling (Man. Siti), Tausend (Kristal Palas), Volkot (Arsenal).

NAPAD: Kejn (Totenhem), Rašford (Man. jun), Staridž (Liverpul), Vardi (Lester).

(FOTO: Action images)


tagovi

Džek VilširHari Kejnreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara