"Neočekivana pomoć: Zoran Stojadinović"
"Neočekivana pomoć: Zoran Stojadinović"

Evropska licenca: Stojadinović pomogao Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.03.15. | 09:16

Bivši sportski direktor crveno-belih povukao menicu (370.000 evra) i odlučio da prolongira dug za skoro godinu dana bez obzira što potraživanja datiraju počev od 2007. godine

Neočekivana pomoć: Zoran StojadinovićNa Marakani pokušavaju da do kraja maja reše sve probleme vezano za dobijanje evropske licence za narednu sezonu. U Crvenoj zvezdi uporedo rade na mnogim slučajevima, nešto ranije su postigli dogovor sa Lukom Milivojevićem (100.000 evra) i Nikolom Maksimovićem (70.000 evra), koji su pristali na nove rokove, a pomoć je stigla i od bivšeg sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Poznati fudbalski menadžer je posle sastanka sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem povukao menicu (370.000 evra) i odlučio da prolongira dug za skoro godinu dana bez obzira što potraživanja datiraju počev od 2007. godine.
„Izašao sam u susret Zvezdi. Čim su mi ponudili reprogram odlučio sam da pristanem znajući koliko klubu znači da nastupa u Evropi, a sklopili smo novi ugovor za koji se nadam da će sa obe strane biti ispoštovan“, rekao je Stojadinović za Sport.

Izabrane vesti

Mada se u javnosti spekulisalo da će čelnici Crvene zvezde morati do 31. maja da pronađu 11.800.000 evra kako bi izdejstvovali „luksuz“ igranja na međunarodnoj sceni, odgovorni iz Ljutice Bogdana su uvereni da bi im suma od 6.540.000 evra rešila gorući problem o čemu je MOZZART Sport nedavno pisao.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zvezdan TerzićZoran Stojadinovićevro licencaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara