""
""

Filip Đorđević na transfer listi! Trampa ili Premijer liga? Lacio naciljao sjajne napadače

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.06.16. | 16:53

Dvojica Srba iz Rima bi mogli na istu destinaciju

Od četvorice Srba, Lacio bi mogao u narednu sezonu da uđe samo sa dvojicom. Postoji opcija da Dušan Basta uz određenu sumu novca ode u Đenovu u zamenu za Kristijana Ansaldija, a njeovim stopama bi mogao i Filip Đorđević. Ili će završiti u Premijer ligi?

Izabrane vesti

Prema pisanju lokalnih medija, rimski klub je rešio da se rastane sa Đorđevićem na kraju ove sezone. Ali pitanje je na koji način će to uraditi. Poslednja ideja je da Đorđević bude uključen u još jednu trampu sa Đenovom. Lacio je spreman da Đenovi ponudi dvojicu igrača u zamenu za sjajnog napadača Leonarda Pavoletija koji je bio jedno od otkrića sezone u Seriji A. Rimljani nude Grifonima da izabe dvojicu iz sledećeg kvarteta: Đorđević, Maurisio, Đentileti i Onazi. Međutim, pitanje je da li će srpski napadač pristati na tu opciju. Drugo rešenje bi mogla da bude prodaja u englesku Premijer ligu odakle je interes za Filipom pokazao novi član Midlzbro.

Podsetimo da je Lacio već ostao bez Miroslava Klosea, a ako ode Đorđević pojačanju u napadu su neophodna.

Ispitivanje terena je već počelo i pored pomenutog Pavoletija, Lacijali su naciljali nekoliko meta. Klub je u pregovorima sa Robinom van Persijem koji želi da napusti Fenerbahče, a ni istanbulski klub se ne trudi da ga zadrži. Međutim, problem su visoka primanja Holanđanina. Meta je i veteran Đampaolo Pacini. On je sa Veronom ispao u Seriju B, a klub se Bentegodija ne želi da ga zadrži jer sa platom od 1.200.000 evra godišnje u Seriji B, Pacini veliko opterećenje za budžet. Takođe, Lacio se interesuje i za hit Serije B, Đanluku Lapadulu iz Peskare čija cena iznosi 10.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARobin Van Persiletnji prelazni rok 2016Leonardo PavoletiLacioItalijaFilip ĐorđevićEvropaĐenovaĐanluka Lapadula

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara