""
""

FOTO: Horor u svlačionici Nemačke nakon terorističkog napada u Parizu

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.15. | 11:18

"Želeli smo da izbegnemo sve što se dešavalo i da ne prolazimo kroz Pariz te večeri, pa smo ostali u svlačionici", rekao je tim menadžer Pancera Oliver Birof

Nemački Bil otkrio je šta se sve dešavalo tokom noći u svlačionici Nemačke nakon terorističkog napada u Partizu. Nemački reprezentativci odlučili su da ne napuštaju svlačionicu tokom noći nakon stravičnih događaja u glavnom gradu Francuske, a Bild otkriva da je u njoj bilo čak 60 ljudi, koji su bili više nego preplašeni.
"Želeli smo da izbegnemo sve što se dešavalo i da ne prolazimo kroz Pariz te večeri, pa smo ostali u svlačionici", rekao je tim menadžer Pancera Oliver Birof.

Izabrane vesti

Nemci su fotografiju koja je osvanula na stranicama ovog lista nazvali "Noć horora u svlačionici", a u članku stoji i izjava Lukasa Podolskog, koji je rekao da je to bila prilčno nemirna noć i da su svi bili prilično zabrinuti.

Predsednik Bundeslige Rajnhard Rubal izjavio je kako većina igrača nije spavala, već je celu noć pričala o onome što se dešavalo.

U toku terorističkog napada u Parizu na stadionu Francuska igrao se prijateljski meč između Francuske i Nemačke, a prema nekim izveštajima koji stižu iz glavnog grada Francuske teroristi su imali nameru da uđu i na sam stadion, ali im je to onemogućeno, nakon čega su se izgubili u masi ljudi, a onda počinili stravičan zločin.

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Screen shot)


tagovi

reprezentativni fudbalOliver BirofLukas Podolski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara