"Tomislav Karadžić i Vladimir Stojković"
"Tomislav Karadžić i Vladimir Stojković"

FOTO PRIČA IZ HUMSKE: Iznenađenje na treningu Orlova, Karadžić obišao Advokatove pripravnike

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.11.14. | 19:26

Odlična atmosfera među našim reprezentativcima pred duel sa Danskom

Tomislav Karadžić i Vladimir StojkovićNavikavajte se na travu i - prazne tribine! Možda je baš tako Dik Advokat savetovao fudbalere Srbije uoči poslednjeg treninga naše selekcije pred duel sa Danskom, ali i da nije očito je da će Branislav Ivanović i njegovi saigrači imati potpuno drugačije okolnosti od uobičajenih u trećoj kvalifikacionoj utakmici za plasman na EURO.

Predsednik saveza i selektor AdvokatOrlovi su u sredu veče osetili teren stadiona u Humskoj 1 i dobili iznenađenje na treningu, pošto ih je obišao Tomislav Karadžić. Predsednik FSS se najpre pozdravio sa selektorom Advokatom, zatim igračima poput Vladimira Stojkovića i Nemanje Matića, a zatim reprezentativciam poželeo sreću na sutrašnjem meču, koji može biti jedan od presudnih na putu ka Francuskoj.

Izabrane vesti

Kapiten Ivanović predvodi zagrevanjePodsećamo, na njemu neće biti navijača, čemu se ne raduje ni danski selektor Morten Olsen, ali je najavljen dolazak bivšeg selektora Siniše Mihajlovića, koji će duel pratiti iz lože.

Jedan od poslednjih dogovoraMatić i Karadžić(FOTO: Star sport)


tagovi

Dik AdvokatFSSKvalifikacije za EURO 2016međunarodni fudbalOrlovifudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara