Frka u Olimpiji, Stolica traži strpljenje

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.07.18. | 13:31

Igra tima iz Ljubljane je daleko od očekivane

I u Sloveniji se završava tekuće kolo. Na spuštanju zavese druge runde igraju Maribor i Olimpija, glavni favoriti za osvajanje titule.

Maribor ukršta koplja sa Murom.
"Maribor je bio ubedljiv u Velenju, slavio je sa 5:0 protiv Rudara ,al ije rezultat previsok u odnosu na dešavanja na terenu. Sada kod kuće dočekuje novog prvoligaša, solidnu ekipu Mure, koja će uz sebe imati i navijače, ali bilo bi previše očekivati da iznenadi Maribor", počinje priču za TIP Novosti menadžer iz Slovenije Sead Jahić.

Izabrane vesti

Ovdašnjoj javnosti svakako je interesantnija Olimpija, na čijoj klupi sedi Ilija Stolica, nekadašnji trener Voždovca i Vojvodine, te nesuđeni šef stručnog štaba Partizana.
"Olimpija je poražena u Gorici, igra joj je daleko od očekivane, na startu je ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener Ilija Stolica traži strpljenje. Favorit je u susretu sa Krškom, ali ne usuđujem se da fiksiram dvojku."

Jahić nije uveren ni u trijumf Domžala protiv Rudara.
"Domžale su zadržale tim i pojačale ga u odnosu na prethodnu sezonu. Ipak, u četvrtak su gostovale Ufi u Rusiji u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, dok je Rudar u istom takmičenju bio domaćin FCSB-u, pa će gosti sigurno biti svežiji", zaključio je Jahić

Kada se njegove reči pretvore u tiket, to izgleda ovako:

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:15 1906 SVN 1 Maribor - Mura ki 1 1,33
Ned 20:15 1904 SVN 1 Domzale - Rudar V. ug 3+ 1,60
Ned 20:30 1903 SVN 1 Krsko - Olimpija ds X2 1,11
Ukupna kvota2,36

SLOVENIJA 1 - 2. KOLO:

Petak

Celje - Gorica 2:2 (2:0)

Subota

Triglav - Aluminij 1:3 (1:1)

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Star Sport


tagovi

MariborFK Olimpija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara