Frka u svlačionici Lacija, izbačen Felipe Anderson! A one pare više nikad neće dobiti…

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.02.18. | 19:20

Inter bi mogao da profitira

Lacio je u krizi, a u svlačionici počinje da varniči. Posle drugog vezanog poraza u prvenstvu, od Đenove na svom terenu, došlo je do sukoba između Felipea Andersona i trenera Simonea Inzagija.

Brazilac je pre tri godine bio najbolji igrač Lacijala, ali posle pada u formi i teške povrede, trenutno ima ulogu džokera i samo jednom je ove sezone bio starter u prvenstvu. Inzagi je iskristalisao ekipu koja beleži dobre rezultate i bez Andersona u prvih 11  i do sada su mu rezultati bili pokriće.

Izabrane vesti

Ne može se osporiti njegovo ogromno fudbalsko znanje sa kojim je i dalje najtalentovaniji fudbaler u svlačionici Lacija, ali ni to da poput pravog Brazilca ume da pretera sa soliranjem, da ne igra za ekipu i da je često odsutan na terenu… Što kod Inzagija ne prolazi.

Situacija je kulminirala u iznenađujućem porazu od Đenove na Olimpiku. Anderson je ušao sa klupe u 70. minutu pri rezultatu 1:1, nije promenio ništa i čak je Lacio primio gol u nadoknadi vremena. Nezadovoljni Brazilac je odmah posle sudijskog zvižduka, vidno nezadovoljan odjurio u svlačionicu, a potom je Inzagi stigao za njim i počela je svađa koja se umalo nije završila fizičkim obračunom. Inzagi je vikao na igrača i poručio mu da više neće igrati, a ovaj mu je odgovorio:
“Znao sam da ćeš krenuti na mene jer samo meni i smeš nešto da kažeš. Uvek sam ti ja krivac”.

Zavađene strane pre većeg incidenta je razdvojio Lukas Leiva smirujući situaciju… Inzagi je izleteo iz svlačionice uz poruku Leivi da priča sa mlađim zemljakom i da ga nauči kako se koristi mozak”.

Već na sledećem treningu, Felipea Andersona nije bilo među prvotimcima. Lacio je pokušao saopštenjem da umiri javnost, ali niko u to saopštenje ne veruje. Bliži se derbi sa Napolijem, a frka u svlačionici je poslednje što je bilo potrebno Inzagijevom timu koji je u padu forme…

Ako trener zaista odluči da više ne računa na Brazilca, onda je rastanak na leto neminovan. Inter čeka na rasplet situacije i vreba. Anderson je odavno meta Nerazura koji su ga jurili u više navrata. Pre tri godine je Brazilac bio u žiži, Mančester Junajted je tada bio ozbiljno zainteresovan, a direktor Tare je kasnije otkrio je da je odbio ponudu Crvenih đavola od 50.000.000 evra.

Anderson danas ne vredi ni upola toliko. Inter se nada da ga može dobiti za 20.000.000 a s obzirom da drugih ponuda još nema, jasno je da u Laciju proklinju dan kada ga nisu prodali Englezima. Pogotovo ako se uzme u obzir da 25 odsto od transfera ide Santosu…

(FOTO: Action images)


tagovi

Felipe AndersonSimone Inzagi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara