"Adrijano Galijani"
"Adrijano Galijani"

Milan sada hoće Pastorea, "peca" i Teveza

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.06.13. | 16:58

Sportski direktor Adrijano Galijani razgovarao sa kolegom iz Pari Sen Žermena, pretpostavlja se da je tema razgovora bio Argentinac

Adrijano GalijaniAdrijano Galijani prilično je aktivan ovih dana. Posle neočekivanog produžetka saradnje sa trenerom Masimilijanom Alegrijem i želje da vrati Kaku na San Siro, sportski direktor Milana razgovarao je telefonom i sa kolegom iz Pari Sen Žermena Leonardom. Italijanska Gazeta delo Sport pretpostavlja da je tema razgovora bio Havijer Pastore.

Argentinac je odavno želja Rosonera, a bio bi idealan plejmejker u formaciji 4-3-1-2 koju forsira Alegri. Ipak, cena za nekadašnjeg fudbalera Palerma je prilično visoka pa će u Milanu pre kupovine morati prvo da se bace na prodaju igrača iz sopstvenih redova.

Izabrane vesti

Tema dana u Italiji je moguća razmena u kojoj bi Milan dobio 25 miliona evra i Karlosa Teveza u zamenu za Stefana El Šaravija. Ovim povodom Galijani, koji se nalazi na krstarenju sa trenerom Alegrijem, davao je ambivalentne izjave.

Sportski direktor Milana je prvo imao samo pohvale na račun popularnog Apača i još jednom je podsetio da su pretprošle zime Rosoneri za dlaku propustili  priliku da angažuju Teveza
“Karlitos me neće prevariti", komentarisao je Galijani navode da bi argentinski napadač mogao da završi u Juventusu.
"Volim ga jer ima petlju. Ipak, moraće da smanji platu da bi nosio naš dres”, potvrdio je sportski direktor Milana da je godišnja plata od 8,5 miliona evra najveća prepreka prelasku Teveza u Milan, koji može da izdvoji najviše četiri miliona..

Sa druge strane, Galijani je demantovao da će El Šaravi napustiti Milan.
“Ko je rekao da će El Šaravi da ide? Faraon ne ide nikud. Stefan je nedodirljiv”, završio je sportski direktor Milana.

Pored odlaska talentovanog napadača, Galijani je demantovao da će Rosonere napustiti Kevin Prins Boateng i golman Gabrijel.

(FOTO: Action images)


tagovi

Adrijano GalijaniDžerom BoatengEngleskaEvropaFrancuskaGabrijelHavijer PastoreItalijaKarlos TevezLiga 1Mančester SitiMilanPari Sen ŽermenPremijer ligaSerija AStefan El ŠaraviTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara