""
""

Gaženje! Kad nema Lenarda, moćan je Oldridž – Sparsi na +39 u Hjustonu, neka se spremi Golden Stejt! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.05.17. | 08:39

San Antonio ubedljiv u šestoj utakmici – 75:114

To je moćni San Antonio! Iskusni sastav trenerskog maga Grega Popovića utišao je Tojota centar u šestoj utakmici polufinalne serije Zapadne konferencije i na krilima fenomenalnog Lamarkusa Oldridža obezbedio plasman u finale – 114:75.

Izabrane vesti

Mamuze su stigle do velikog slavlja, bez obzira na to što pored Tonija Parkera, u ovoj utakmici nisu mogle da računaju ni na svog najboljeg igrača Kavaja Lenarda, koji je izvrnuo zglob u petom meču, pa je bio na poštedi. Ipak, odbrana je ovoga puta bila na vrhuncu, Oldridž je sa niskog posta uništavao rivala, postigao 34 poena i sakupio 12 skokova, dok je sa druge strane u potpunosti neutralisan Džejms Harden.

Najbolji igrač Roketsa je ove večeri imao samo dva pogotka iz igre (2/11), za 36 minuta provedenih na terenu ubacio je samo 10 poena, što je bilo premalo za jedan tim koji želi u finale Konferencije.

Oldridž je imao veliku pomoć kompletne prve petorke, koja je bila na visini zadatka. Džonaton Simons je postigao 18, Mils 14, dok su po 10 postigli Gasol i Grin. Iz sivila Hjustonove igre uspeli su da se izdignu samo Trevor Ariza (20 poena) i Klint Kapela (15).

(FOTO: Action images)


tagovi

Hjuston RoketsLamarkus OldridžNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara