"Nesrećni golman Karson pokušava da razume Kjoha i Šakela "
"Nesrećni golman Karson pokušava da razume Kjoha i Šakela "

Gde ste pošli sa takvim štoperima? Derbi se samoubio, nije pomogla ni golčina Baterfilda (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.01.16. | 22:42

Kada imate odbranu kao Derbi Kaunti, onda ničemu drugom i ne možete da se nadate

Nesrećni golman Karson pokušava da razume Kjoha i Šakela

Derbi Kaunti mora hitno da se baci u potragu za štoperima dok prelazni rok još traje. Ono što su večeras centralni bekovi uradili Ovnovima na gostovanju Barnliju je poruka da od Premijer lige neće biti ništa ni ove sezone, ako se pod hitno ne dovedu pojačanja u odbrani. Barnli, direktan rival za plasman u elitu je deklasirao Ovnove 4:1 uz obilatu pomoć postujućeg štoperskog tandem Kjoh - Šakel.

Izabrane vesti

U prvih pola sata, Derbi je dominirao i delovao kao ekipa koja će odneti ceo plen sa gostovanja Barnliju. A onda je Kjoh najavio košmarno veče. U 29. minutu je zakucao loptu u svoju mrežu.

Samo minut kasnije, Derbi je ipak došao do toliko zasluženog gola pošto je Baterfild poslao neodbranjiv projektil sa 20 metara.

Ali ne mogu Batefrild i družina da daju koliko Derbijevi štoperi mogu da skrive golova. Kjoh je u 54. minutu srušio Greja i skrivio penal, a najbolji igrač Barnlija je bio nepogrešiv sa bele tačke. Potom je na red došao drugi Derbijev štoper Džejson Šakel. Opet je Grej bio u naletu, a Šakel ga je srušio za novi penal. I opet je Grej bio precizan. Crno veče Derbijevih štopera je završeno golom Arfilda čiji šut sa 20 metara je Šakel skrenuo u svoju mrežu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ričard KjohEvropaEngleskaDžejson ŠakelDžejkob BaterfildDerbi kauntiČempionšipBarnliAndre Grej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara