Glamur u Akringtonu

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.10.19. | 08:50

TV kamere na Kraun Graundu posle nekoliko godina. Ipsvič stiže u goste (13.00)

Reprezentativna pauza je konačno gotova. Ljubitelji klupskog fudbala konačno mogu da odahnu, jer se na male ekrane ponovo vraćaju klubovi iz Španije, Nemačke, Italije, ali i Engleske. I dok najveću porciju na sportskim televizijama uglavnom uzimaju timovi iz Premijer lige, dođe vreme kada i oni manji nađu način da se domognu svojih pet minuta slave.

Takva situacija upravo će se desiti ove nedelje u Akringtonu, čiji će stadion nakon nekoliko godina ponovo biti prikazan putem televizijskih kamera uživo. Zapravo, kako navode i sami navijači ovog kluba, oni i ne pamte kada je poslednji put neki njihov meč pomeren zbog prenosa na sportskim kanalima.

Izabrane vesti

Dobro je poznata činjenica da navijači u Engleskoj nimalo ne vole kada se njihovi dueli „sele” iz dana u dan i menjaju termine zbog ugođaja onih koji sve to posmatraju iz udobnog kauča ili fotelje. Međutim, situacija je ovog puta nešto drugačija. U Akringtonu su to dočekali sa širokim osmehom, a nisu se nimalo bunili ni u Ipsvičovom taboru, koji gostuje na Kraun Graundu u okviru 14. kola Lige 1.

Daleko od toga da će rezultat pasti u drugi plan. Dok gostujući sastav lagodno sedi na čelu tabele i uživa u pogledu na ostale i za sada još nije osetio gorčinu poraza, domaćin će pokušati da ugrabi bodove kojim bi konačno zaplivao ka sredini tabele. Trenutno se nalaze samo dva boda iznad zone ispadanja, što nimalo ne odgovara njihovim ambicijama.

ENGLESKA 3 - 14. KOLO

Petak
Linkoln - Šruzberi 0:0
Tranmer - Sautend 1:1 (0:1)

Subota
AFC Vimbldon - Portsmut 1:0 (0:0)
Bolton - Ročdejl 1:3 (0:0)
Donkaster - Bristol Rovers 2:0 (1:0)
Flitvud - Barton 4:1 (1:1)
Džilingem - Piterboro 1:2 (0:1)
MK Dons - Koventri 0:0
Roteram - Oksford 1:2 (1:1)
Vikomb - Sanderlend 1:0 (1:0)

Nedelja
13.00: (3,60) Akrington (3,45) Ispvič (2,05)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara