"Mitrović, Ninković, Volkov, Marković"
"Mitrović, Ninković, Volkov, Marković"

Glavobolja za Rašovića: Volkov preskače Radnički, kvartet u opasnosti za derbi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.13. | 10:42

„To jeste opterećenje za nas, ali su momci svesni koliko nam znači večiti derbi i siguran sam da neće dobiti kartone zbog nesmotrenosti. Ako se to desi iz nekog drugog razloga, onda Bože moj", sleže ramenima Rašović

Mitrović, Ninković, Volkov, MarkovićOd ranije se znalo da u Kragujevcu, zbog crvenog kartona zarađenog na utakmici protiv Radničkog iz Niša neće moći da igra Tomislav Pajović, kao i Nikola Ninković zbog žutog, ali je novost da će iz konkurencije za ovo važno gostovanje ispasti Vladimir Volkov. Naime, naknadnim prebrojavanjem javnih opomena utvrđeno je da i levom beku Partizana sledi automatska pauza.
„Još nismo odlučili ko će menjati Ninkovića i Volkova. Imamo celu nedelju pred nama i trening je jedini merodavan da pokaže ko će igrati. Imamo dosta fudbalera i konkurisaće ko se najbolje pokaže. Bilo ko da zauzme njihova mesta očekujem da iskoristi šansu i možda se ustali u ekipi“, rekao je trener Partizana Vuk Rašović.


Dodatni problem za ekipu iz Humske predstavlja činjenica da kartoni prete još Aleksandru Mitroviću, Lazaru Markoviću, Saši Markoviću i Aleksandru Lazevskim, a u slučaju da neko od njih bude opomenut na stadionu Čika Dača propustiće večiti derbi sa Zvezdom.
„To jeste opterećenje za nas, ali su momci svesni koliko nam znači večiti derbi i siguran sam da neće dobiti kartone zbog nesmotrenosti. Ako se to desi iz nekog drugog razloga, onda Bože moj. Očekujem dobru utakmicu sa dosta golova, ali svakako različitu u odnosu na meč sa Nišlijama, iako smo i mi i Kragujevčani pod imperatiom pobede“, naglasio je Rašović i dodao da nema komentar na izjavu bivšeg trenera Vladimira Vermezović kako često pije kafu sa predsednikom kluba Draganom Đurićem.

Poznato je da Aleksandar Mitrović ima buran temperament, a on je jedan od onih kome preti opasnost da preskoči derbi za Zvezdom.
„Što se toga tiče vodiću računa da ne budem javno opomenut. Tačnije, moraću da ćutim tokom utakmice“, svestan je svoje mane Mitrović.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Aleksandar LazevskiAleksandar MitrovićLazar MarkovićNikola NinkovićFK PartizanSaša MarkovićSuperligaVladimir Volkovvuk rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara