""
""

Gojko Kačar i ozbiljan fudbal - bivši trener mu nudi pojas za spasavanje

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.01.18. | 15:20

Nekada jedan od najtalentovanijih igrača mogao bi da promeni klub

Sjaj u Vojvodini, miris Mundijala u Južnoj Africi, odlične role u Herti i onda višegodišnja stagnacija izazvana brojnim povredama. To je put Gojka Kačara, jednog od najtalentovanijih srpskih igrača u poslednje dve decenije.

Nekadašnji vunderkind Vojvodine muči se i ove sezone u dresu Augzburga. Odigrao je svega jedan prvenstveni meč i tako poništio solidne brojke iz prošle godine.

Izabrane vesti

Kačar ima ugovor sa Augzburgom do leta ove godine, tako da će taj klub pokušati da ga proda već ovog januara. Nemački mediji pišu da bi pojas za spasavanje Kačaru mogao da ponudi bivši trener Dirk Šuster. Nemački stručnjak trenutno vodi Darmštat i i odlično je upoznat sa kvalitetima univerzalca iz Novog Sada. Kačar i Šuster su  sarađivali u Augzburgu i Srbin je imao važnu rolu za vreme njegovog mandata.

Bild piše da bi Šuster jako voleo da vidi Kačara u svom timu, jer mu je potreban iskusan vezista. Međutim, kao opcija za Darmštat pominje se i član Hofenhajma i nekadašnji kapiten mlade reprezentacije Nemačke Eugen Polanski.

(FOTO: Action images)


tagovi

Gojko KačarEvropaEugen PolanskiDarmštat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara