Goreće u Omladinskoj ligi: Zvezda ide po titulu i Ligu šampiona u Zemunelo

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.05.18. | 13:25

Crveno-beli bez problema porazili Čukarički - 4:1 (2:1)

Goreće u Omladinskoj ligi Srbije naredne subote. Crvena zvezda ide po titulu i Ligu šampiona na neprijateljsku teritoriju - u Zemunelo.

Omladinci Crvene zvezde savladali su Čukarički pred oko 2.000 gledalaca na pomoćnom terenu ispod južne tiribine (4:1), ali je do trijumfa stigao i Brodarac protiv Napretka istovetnim rezultatom (4:1) pa je ostao na dva boda zaostatka za crveno-belima na tabeli. To znači da je Zvezdi u poslednjem kolu potreban trijumf nad Partizanom u direktnom sudaru kako bi vratila titulu omladinskog prvaka na Marakanu.

Izabrane vesti

Pravi mali spektakl viđen je na terenu omladinske škole ovog pre podneva. Značaj utakmice privukao je tvrdo jezgro Delija, ali i rukovodstvo i stručnog štaba prvog tima, kao i prvotimce Gobeljića, Radonjića i Vujadina Savića.

Atmosfera na tribinama nije zasmetala Brđanima da prvi povedu, ali je to ujedno bilo i sve što su uradili na ovom meču. S vetrom u leđa sa tribina Zvezda je preokrenula rezultat do poluvremena golovima GavrićaSantrača, dok su u drugom poluvremenu precizini bili još jednom Gavrić i Savić za konačnih i ubedljivih 4:1.

Veliki trenutak na ovom meču doživeo je mladi fudbaler Mančester Sitija na pozajmici u Zvezdi Luka Ilić. On je pre meča tražio da igra za omladince u finišu sezone i pomogne vršnjacima u nastojanju da vrate titulu na Marakanu. Danas je odigrao sasvim finu rolu, a to je primetio i trener Milan Lešnjak koji ga je izveo iz igre u 89. minutu kako bi Ilić dobio ovacije na oproštaju od terena na kojem je fudbalski sazreo.

Inače, meč je na kratko bio prekinut u prvom poluvremenu zbog uvreda na račun rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije i Sudijske organizacije.

OMLADINSKA LIGA SRBIJE

Foto: Screenshot


tagovi

omladinci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara