""
""

Gošić posle 2:0 i igrača više: Za nas je neuspeh što smo igrali nerešeno sa Partizanom

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.11.15. | 19:21

„Moramo da budemo strpljivi“, smatra trener crno-belih Ljubinko Drulović

Ostaje Ljubinko Drulović na samo dve pobede iz sedam utakmica na klupi Partizana. I tek jednom prvenstvenom. Novi šef struke, utisak je, nije za mesec dana uspeo da popravi razmontirani Parni valjak, što se videlo na još jednom gostovanju, ovoga puta u Jagodini, gde je domaćin imao čak dva gola prednosti, ali su se crno-beli izvukli i na kraju stigli do remija.

I to sa igračem manje, pa se čini da je bolje igrao posle iskljulčenja Petra Grbića.
Tako izgleda. Iz prvog šuta smo primili gol. To nam se dešava često. U nastavku smo rizikovali sve, stigli do 2:2, imali šanse i za potpuni preokret. Nažalost, nismo uspeli, ali pozitivna stvar je što smo uspeli da se vratimo. Moramo da budemo hladne glave i strpljivi. Stvarno ima mnogo problema. Potrebno nam je i osveženje, neki igrači su na kraju skoro pali. Mnogo ih je i povređeno“, pričao je posle meča Ljubinko Drulović.

Izabrane vesti

Njegov kolega sa klupe Jagodine Miljojko Gošić bio je daleko rečitiji, ali ima i više razloga da bude nezadovoljan, jer je njegov tim propustio priliku da slavi prvi put u ovom prvenstvu pred svojim navijačima. A imao je šanse.
„Racionalan odgovor u ovom ne mogu da dam. Ovo se graniči sa neracionalnim. Ne znam šta ovo znači. Da li je to sputanost od naše prevelike želje da pobedimo? Nismo se uplašili rezultata, igrali smo, stvarali šanse, ali... Ovo je za nas neuspeh. Govorili smo igračima da izađu napred, ali to je nešto nekontrolisano, podsvesno. Želili smo da damo i treći gol. Teško je reći zašto nismo to uadili. Bila bi to kapitalna tri boda nas. Možemo samo da žalimo. Izgleda nam nedostaju igrači sa iskustvom koje bi privelo ovakve utakmice kraju. Ali nemamo mi leteće izmene, ne možemo da igrače mrdamo džojstikom“, rekao je Gošić.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press, FK Partizan/Miroslav Todorović)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiljojko GošićLjubinko DrulovićJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara