""
""

GOTOVO: Totenhem je njih dvojicu čekao mesec dana! I Marselj...

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.08.16. | 22:49

Sparsi završili veliki posao

Lakše se diše u Totenhemu, veliki teret je pao sa leđa, a veliki posao je konačno završen!

Izabrane vesti

Krilni napadač Žorž-Kevin Nkudu će sutra moći da potpiše ugovor sa Totenhemom i zvanično bude predstavljen kao pojačanje Sparsa. Mesec i kusur dana nakon što je najavljeno... Ključevi su bili u rukama Klintona Nžijea i on je večeras odblokirao celu priču.

Da skratimo, Nkudu dolazi iz Marselja u Totenhem, a suprotnom pravcu ide Nžije. Marselj je odavno pristao na prodaju Nkudua, igrač je nedeljama trenirao sa londonskim klubom, ali problem je bio što Kamerunac Nžije nije hteo da ode u suprotnom pravcu. On je prošlog leta došao na Vajt Hart Lejn kao veliko pojačanje iz Liona, ali je doživeo tešku povredu kolena zbog koje je propustio skoro celu sezonu. Nadao se da će ove sezone dobiti pravu šansu, ali Poketino je rešio da ga pozajmi Marselju koji je u njemu video zamenu za Nkudua.

Nžije je dugo odbijao transfer, ali je na kraju prihvatio. Večeras je odradio lekarske preglede u Marselju i preseliće se na jednogodišnju pozajmicu na Velodrom. Francuski klub ima pravo da ga narednog leta orkupi za 7.000.000 evra. Sa druge strane, Sparsi će Marselju isplatiti 11.000.00 evra za Nkudua.

Francuz je večeras na Tviteru uz klupski moto Totenhema "To dare is to do" proslavio kraj ove transfer sage...


tagovi

Žorž NkuduPremijer ligaMarseljLiga 1letnji prelazni rok 2016Klinton N'ŽijeFrancuskaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara