""
""

Grbić razočaran trenerima Partizana: Jedino me je Nikolić ispoštovao

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.16. | 08:27

Iskusni fudbaler je dodao da će zauvek pamtiti šampionsku titulu u Humskoj, izvanredan odnos s Grobarima, gol Nefčiju, kao i pobede u derbiju hicima Nikole Drinčića

Doskorašnji vezista Partizana Petar Grbić prešao je u turksi Ahisar, gde je više nego zadovoljan onime što ga je dočekalo u šestoplasiranoj ekipi turskog Super liga.

Izabrane vesti

Ipak, iskusnom vezisti očigledno je ostao gorak ukus u istima zbog tretmana koji je imao kod većine trenera kluba iz Humske. Dok je bio u Partizanu trenirali su ga Vuk Rašović, Marko Nikolić, Zoran Milinković i Ljubinko Drulović, ali je on izdvojio samo jednog.
"Hvala Marku Nikoliću, kao jedinom treneru koji me je ispoštovao...", rekao je Grbić za Žurnal.

Ipak, prvi utisak iz Manise je prosto oduševio crnogorskog fudbalera. Grbića je tamo dočekao bivši saigrač iz Partizana Milan Lukač, pa se u novom klubu od samog starta oseća kao u svojoj kući.
"Kao da me je Bog pogledao na Badnji dan. Presrećan sam, Ahisar nije toliko veliki kao Partizan, ali je stabilan, organizovan klub i hit u Turskoj! Na prvi pogled dobra, najvažnije - familijarna atmosfera. Dočekali su me kao da se znamo sto godine", dodao je brzonogi fudbaler.

Dani iz Humske, ipak, ostaju nezaboravni.
"Dve i po prelepe godine u Partizanu. Hvala upravi, nije pravila problem oko obeštećenja. Navijačima, naravno. Ceo dan čitam kako mi se zahvaljuju na društvenim mrežama, da se naježiš... Svako želi u veliki klub, meni se to ostvarilo. Možda sam mogao i već trag da ostavim, ali 97 utakmica za Partizan, priznaćete, nije mala stvar. Želim crno-belima sve najbolje, Ivan Tomić i Ivica Iliev - znaju znanje".

Grbić je dodao da će zauvek pamtiti šampionsku titulu u Humskoj, izvanredan odnos s Grobarima, gol Nefčiju, kao i pobede u derbiju hicima Nikole Drinčića.
"U Partizanu sam stekao prijatelje za ceo život: Sašu Ilića, Milana Lukača, Stefana Babovića, Miroslava Vulićevića..."

Zanimljivo, u Ahisaru će nostiti broj 22 na leđima.
"Zbog Saleta, naravno. Broj 14 je bio zauzet", dodao je Grbić.

Petar Grbić je profesionalnu karijeru počeo u Mladosti iz Podgorice, pa igrao u Mogrenu iz Budve, a 2011. godine potpisao je za grčki Olimpijakos, odakle su usledile pozajmice u Levadijakos, Hapoel Bir Šivu, OFK Beograd i Partizan. U julu 2013. godine potpisao je i višegodišnji ugovor sa crno-belima, pošto je bio deo transfera Marka Šćepovića u Pirej.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSuper ligSrbijaPetar GrbićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara