Grčka ponovo priča o Milojeviću

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.04.18. | 14:49

Ali ne o treneru Crvene zvezde Vladanu

Pre dvadesetak dana trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je možda i najveća medijska ličnost u Srbiji. Tamošnji mediji pisali su da je praktično završio pregovore sa Olimpijakosom, te da će u narednoj sezoni imati zadatak da šampionski pehar vrati u Pirej.

Ispostavilo se da su Grci požurili, Olimpijakos je angažovao Portugalca Pedra Martinsa za narednu sezonu.  Međutim, sada pažnju u zemlji Helena privlači drugi član fudbalske loze Milojević.

Izabrane vesti

Da, reč je o mladom ofanzivnom vezisti Čukaričkog Nemanji Milojeviću koji je odlučio da prihvati poziv Grčke i postane član tamošnje mlade selekcije. On je u razgovoru za Gazetu otkrio da ga je u toj odluci podržao i njegov otac Vladan, inače šef stručnog štaba Crvene zvezde.
„Kada sam odlučio da prihvatim poziv Grčke, otac mi je rekao da poslušam svoje srce. On zna za molju ljubav prema zemlji, rođen sam ovde i često dolazim u Grčku“, rekao je Nemanja Milojević.

Naravno, momak koji se prošle jeseni afirmisao u dresu Brđana nije izgubljen za Srbiju. Grčke kolege je zanimalo šta će se desiti ukoliko stigne poziv Srbije.
„Ne mogu da govorim o tome šta će se desiti u budućnosti. U ovom trenutku želim da igram za ekipu koja me je pozvala“.

Dobio je pitanje i o tome koju zemlju više voli - Srbiju ili Grčku.
„Nemojte mi otežavati. Mnogo volim život u Srbiji, ali živeti pored mora je nešto posebno. To je sjajno odredište za praznike. Jedva čekam leto“.

Zbog odluke da ne produži ugovor sa Čukaričkim Nemanja Milojević ovog proleća ima manju minutažu. Na leto će imati priliku da napravi dobar transfer. Usput moraće dobro da sluša savete oca koji je na dobrom putu da na Marakanu vrati šampionski pehar.
„Otac je ponosan na mene. Kaže mi da sam na pravom putu. Nije strog, mada mnogo vremena provodimo u razgovorima. Stalno me savetuje šta bi trebalo da popravim. Uvek je tu za mene kada mi je potreban. Voleo bih da me jednog dana trenira, iako  je kod njega uvek prisutan naporan rad“.


tagovi

Vladan MilojevićNemanja Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara