""
""

Greg, gledaš li ti ovo? Bobi rasturio u Razvojnoj ligi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.03.16. | 08:00

Sada se čeka nova eksplozija u NBA ligi...

Nema adekvatnu minutažu u NBA, ali zato kad se pojavi u Razvojnoj ligi - unosi strah na svakom koraku. Boban Marjanović je ponovo zaigrao za Ostin Sparse, razvojni tim San Antonija, i još jednom je pokazao da su njegovi kvaliteti daleko veći od onoga što ima da ponudi Razvojna liga. Sa 21 poenom i čak 15 skokova srpski gorostas bio je jedina svetla tačka u porazu bledog Ostina, koji je nadigran od Bejkersfild Džema sa ubedljivih 103:73. 

Izabrane vesti

Bejkersfild je do pobede odveo nekadašnji košarkaš kragujevačkog Radničkog Teriko Vajt, koji je meč završio sa 25 poena i devet uhvaćenih lopti, dok mu je savršenu potporu pružio Kori Džeferson sa 23 koša i osam skokova. Inače, od ukupno osam strelaca u sastavu Džema čak šestorica imala su dvocifrene brojke. 

Kod Ostina Boban Marjanović bio je daleko najefikasniji, ali i najdominantniji igrač na parketu, a po 12 poena ubacili su Džonaton Simons i Kifer Sajks, koji je dodao i pet skokova. 

S obzirom na to da Marjanović dugo nije dobio ozbiljnu minutažu, pretpostavljamo da mečevima u Ostinu Greg Popovič zapravo želi da vrati srpskog reprezentativca u pogon, kako bi ga koristio više u završnici NBA lige. Jer, podsetimo, kada se stari trenerski vuk odlučio da prvi put pošalje Marjanovića u Razvojnu ligu, nakon toga je usledila serija izuzetno dobrih igara u kojim je snažni centar dominirao. Nadamo se da će tako biti i sada...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ostin SparsNBA ligaBoban Marjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara