""
""

Gregor Balažic: Nismo roboti

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.09.15. | 16:34

„Nije važno ko je na suprotnoj strani, naš tim ima prepozantljivu filozofiju, da napada“, kaže štoper Partizana

Ne brine Gregor Balažic zbog utiska koji imaju na Marakani kako je odbrana slabiji deo Partizanovog tima. Ne brine, ali priznaje da je ljudski grešiti.
„Nismo roboti, ljudi smo, samo mogu da obećam da ćemo se truditi da greške koje smo činili u minulom periodu ispravimo. Počev od subote. U bilo kom timu na svetu svi gledaju odvojeno odbranu i napad, ali greške defanzivaca se uočljivije. Što se mene tiče, nije mi važno koga ću da čuvam u derbiju, jer će se truditi, baš kao i na svakoj dosadašnjoj utakmici, da sprečim Zvezdine igrače da uđu u prilike i da nam nam daju gol. To je najvažnije, da ga ne primimo“, ocenio je Balažic.

Slovenački internacionalac kaže da se tim Zorana Milinkovića na miru spremao za 149. večiti derbi i da njemu, bez obzira što je stranac, igraju „leptirići u stomaku“.
Ne osećam manju tenziju u odnosu na igrače koji su ceo život u Partizanu. Pred ovako značajne utakmice osećaj je uvek isti: nije važno ko je na suprotnoj strani, naš tim ima prepozantljivu filozofiju, da napada, ali i da odigra kvalitetno u odbrani. Opet ćemo igrati na tri boda. Verujem u moje saigrače, mislim da ćemo krenuti napred i pobediti“, dodao je Gregor Balažic.

Izabrane vesti

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanGregor Balažic149. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara