""
""

Grojter Firt ubrao srećnu detelinu u poslednjem minutu, Lajpcig minimalno, ali sigurno! Sankt Pauli i Karlsrue podelili plen... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.07.15. | 17:06

Ko je danas jurio prelaz iz "iksa", imao je razlog da bude zadovoljan...

Fudbaleri Kajzerslauterna otvorili su novu sezonu u Cvajti ubedljivim trijumfom, a prva subota u nemačkom fudbalu pripala je Grojter Firtu i Lajpcigu, koji su ostvarili sigurne pobede na startu i krenuli u pohod na plasman u Bundesligu.

Izabrane vesti

Prvi na teren istrčali su fudbaleri Grojter Firta i Karlsruea, gde je domaćin ostvario minimalnu pobedu, praktično u poslednjim trenucima meča. 

Interesantno, popularni Detelinari mučili su se gotovo svih 90 minuta kako bi zatresli mrežu protivnika. Na kraju su to i učinili, u poslednjim momentima, kada je krilni napadač Marko Stijeperman iskoristio gužvu u protivničkom šesnaestercu i lošu reakciju odbrane Karlsruea i pogodio metu za veliko slavlje. 

Identičnim rezultatom slavili su i fudbaleri Lajpciga u susretu sa FSV Frankfurtom. Tim koji je i ove sezone potrošio priličnu veliku sumu novca za pojačanja (do sada 16.000.000 evra) do jedinog pogotka na meču došao je u posle deset minuta drugog dela susreta, pošto je Marselo Sabitcer iskoristio katastrofalnu grešku Aleksandera Bitrofa i bez većih problema sproveo loptu u mrežu.

CVAJTA – PRVO KOLO:

Petak:

Duizburg – Kajzerslautern 1:3 (0:3)
/Bajić 81 – Kasper Pžibilko 13, 29, Bomheur 18ag/

Subota:

Grojter Firt – Karlsrue 1:0 (0:0)
/Stijeperman 89/

FSV Frankfurt – RB Lajpcig 0:1 (0:0)
/Sabicer 55/

Sankt Pauli – Arminija 0:0

Nedelja:

13.30 Paderborn – Bohum
15.30 Ajntraht Braunšvajg – Sandhauzen
15.30 Hajdenhajm – 1860 Minhen
15.30 Union Berlin – Fortuna Dizeldorf

Ponedeljak:

20.15 Frajburg - Nirnberg

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sankt PauliNemackaMarsel ZabicerMarko StijepermanKarlsruegrojter firtEvropaBundesliga 2Arminija Bilefeld

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara