"Bruno Peres"
"Bruno Peres"

Gvardiola iznenadio izborom desnog beka, 15.000.000 premalo za Torino

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.07.16. | 16:17

Bruno Peres na ceni

Bruno PeresRoma i Votford. Glavni kandidati za potpis Bruna Peresa, 26-godišnjeg desnog beka Torina. Barem se do sada tako mislilo. Ali Gazeta delo Sport danas je šokirala “čizmu“ tvrdnjom da je Mančester Siti ne samo stupio u kontakt, već da je u Torino poslao konkretnu ponudu za Peresa.

Nimalo naivnu. Čak 12.400.000 funti, odnosno 15.000.000 evra. Predsednik Bikova Urbano Kairo samo je odmahnuo rukom. Ponuda je momentalno odbijena. Kakva će biti reakcija Pepa Gvardiole i Građana ostaje da se vidi, ali nije tajna da novi šef struke Sitija među prioritetima ima sređivanje situacije na bekovskim pozicijama.

Izabrane vesti

Pablo Zabaleta sigurno ide, pominje se Roma, a kad su već odlasci u pitanju da pomenemo i da turski mediji pišu da je Galatasaraj zainteresovan za Vilfreda Bonija s tim da ne planiraju da plate ni izbliza koliko je Siti izdvojio kada ga je za 25.000.000 funti dovodio iz Svonsija.

Sa druge strane, Sitijeva sledeća meta je štoper Evertona Džon Stons, dok pojedini španski mediji prenose da bi Gvardiola opet sa sobom povukao i Tijaga Alkantaru, ali pitanje je koliko je ta informacija pouzdana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TorinoSerija APremijer ligaMančester Sitiletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropaEngleskaBruno Peres

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara