""
""

Hoćete kompjutere u fudbalu? Kasper penal sviran Zambiji i to posle ponovnog gledanja snimka! Ali, Italija je prvi put u polufinalu Mundijalita! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.17. | 13:31

Greška sudije Zambrana direktno uticala na razvoj utakmice, ali ne i na rezultat - 3:2 posle produžetaka

Mlada reprezentacija Italije za igrače do 20 godina ispisala je istoriju jer je po prvi put u istoriji ove zemlje uspela da se plasira u polufinale Mundijalita! Azurini su u ovom izuzetno uzbudljivom meču došli do pobede od 3:2 i to posle produžetaka. Posle 90 minuta igre bilo je 2:2, a igrači Italije su igrali sa igračem manje od 43. minuta kada je iskjučen Pecela

U najmanju ruku posle čudne odluke sudije Zambrana, posebno imajući u vidu da je imao pomoć ponovnog video-pregleda sporne situacije. Kontakt jeste postojao, ali ovo je fudbal, ne balet. Intezitet praktično nije postojao, a takav je utisak većine ljubitelja fudbala širom sveta.

Izabrane vesti

U tom momentu su već gubili s 0:1 jer je Zambija već u 4. minutu došla u prednost preko Dake. Izjednačenje Azurinima doneo je fudbaler Juventusa Rikardo Orsolini. Šok je uslediio u 84. minutu kada je Zambija povela s 2:1 golom Sakale, ali jke Dimarko u 88. minutu meča pogodio i odveo meč u produžetak.

Tu se drama nije završila.

Sve do 111. minuta delovalo je kao da će se meč završiti udarcima sa 11 metara, ali se sa tim nije usaglasio Luka Vido koji je kao rezervista zatresao mrežu posle kornera i doneo neopisivu radost mladim fudbalerima svoje zemlje.

Istorija je ispisana, Italija je u polufinalu. Strašna utakmica. Veliki uspeh. Ali umalo da ostane mrlja zbog svega što se dogodilo.

Italijani u polufinalu igraju protiv boljeg iz meča Meksiko - Engleska. U drugom polufinalu sastaju se Urugvaj i Venecuela.

(FOT0: Printskrin)


tagovi

Italijameđunarodni fudbalZambija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara