""
""

Mihi ne valja, ali Bilić je spreman da ga plati 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.15. | 14:34

Japanski vezista je odigrao svoje u Milanu posle kritika na ra;un uprave i trenera kluba, ali je mnogo onih koji bi ga rado udomili

Godinama je trajao Milanov lov na Keisukea Hondu i na kraju ga je Galijani pompezno doveo kao super pojačanje bez obeštećenja. Japanac je zadužio legendarnu „desetku“ i posle početnih problema kod Sedorfa, za vreme Inzagijevog mandata je bio jedan od najboljih Milanovih fudbalera.

Izabrane vesti

Ipak, dolaskom Siniše Mihajlovića se ugasila zvezda japanskog ofanzivca na San Siru. Honda je od početka sezone odigrao samo jedan meč za Milan! A kada je izgubio strpljenje počeo je da kritikuje upravu i trenera, posle čega je i definitivno završio karijeru u slavnom klubu. U januaru pakuje kofere i odlazi iz Milana, ali za razliku od Mihajlovića, ima i onih koji bi ga rado videli u svom timu. Jedan od njih je Slaven Bilić.

Hrvatski stručnjak je ove sezone lansirao Vest Hem u vrh engleskog fudbala i napravio od njega najprijatnije iznenađenje sezone. Navijači Čekićara sve glasnije razmišljaju o Ligi šampiona, a u tu svrhu je uprava kluba obećala Biliću i pojačanja u zimskom prelaznom roku. Na vrhu njegove liste želja je upravo Honda za kojeg je spreman da plati oko 5.000.000 evra.

Igrači sličnog profila poput Pajea i Lansinija su eksplodirali ove sezone kod Bilića i dolazak Honde bi samo obogatio ofanzivni arsenal kojim raspolaže nekadašnji selektor Hrvatske. Međutim, Vest hem će u trci za Japanca imati i konkurenciju u vidu Evertona i Valensije koji su takođe pokazali interesovanje.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Slaven BilićSerija APremijer ligaMilanKeisuke HondaItalijaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara