"Gregor Hrovat"
"Gregor Hrovat"

Hrovat pred meč sa Partizanom: Igramo možda i najvažniji meč u sezoni

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.01.15. | 13:56

“Partizan je favorit, ali nećemo se unapred predavati”, rekao je košarkaš Olimpije

Gregor HrovatSlovenačka Olimpija gostuje Partizanu u subotu od 21.00, a mladi košarkaš tima iz Ljubljane Gregor Hrovat veruje da je to jedan od najbitnijih mečeva njegove ekipe.

Između mečeva sa Zvezdom i Partizanom, u ABA ligi, košarkaši Olimpije odigrali su utakmicu Evrokupa sa Bambergom ( 65:71) u kojoj, a Hrovat kaže da Olimpija nije briljirala.
Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice i veći deo meča smo odigrali loše. Tek u finišu duela odigrali smo bolje, ali nismo mogli više od minus šest poena. Naš cilj je da prođemo jaku grupu mada će biti veoma teško“, kaže za MOZZART Sport Hrovat.

Izabrane vesti

Posle Zvezde očekuje vas meč sezone sa beogradskim crno-belima.
„Pred nama je veoma bitna utakmica možda najvažnija u sezoni. Mi imamo skor osam prema osam, a Partizan ima pobedu više. U seriji smo slabih rezultata jer previše igramo sami za sebe, ipak, moramo da radimo i da probamo da se vratimo tamo gde smo bili. Partizan je favorit, ali nećemo se unapred predavati“.

Trenutno ste šesti, cilj je da se vratite na četvrto mesto.
„Zadatak je da izborimo plej-of, ako ne, da se nađemo do šeste pozicije i izborimo plasman u Evropu“.

Prve košarkaške korake napravio si u Kopru.
„Rodio sam se u Kopru i tamo igrao do 16 godine. Potom sam prešao u Domžale, bio u prvom timu tri godine i onda je usledio poziv iz Olimpije. U Ljubljani mi je super još da se vratimo na pobednički kolosek, možda već od Partizana, i biće sve odlično“, zaključio je Hrovat.

Utakmica Partizan-Olimpija igra se u subotu od 21.00.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(Foto: Union Olimpija/Aleš Fevžer)


tagovi

OlimpijaJadranska ligaGregor Hrovat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara