""
""

I Kadu tužio Zvezdu, hoće svojih 100.000! Vešoviću još tri dana, Mladenović dobio raskid

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.12.13. | 09:06

Nova tužba stigla na adresu Arbitražne komisije FSS-a, bekovi na izlaznim vratima Marakane

Muku muka sustiže na Marakani... Igrači tuže i beže, međusobno se optužuju, trener Stojanović je svestan da broji poslednje dane u klubu i u svlačionici je rekao šta je imao, predsednik Džajić bljuje vatru na „dezertere“, a novi problem je stigao iz Moldavije.

Izabrane vesti

Tačnije od fudbalera tamošnjeg Šerifa i dugogodišnjeg Zvezdinog veziste Kadua Mendesa koji je presavio tabak i tužio Zvezdu arbitražnoj komisiji FSS-a. Brazilac se žali na neisplaćena dugovanja tokom mandata na Marakani i odlučio je da se obrati nadelžnim organima. Kako nedavno reče njegov menadžer Radojica Božović, reč je o sumi od 100.000 evra koju je Kadu zaradio tokom četiri godine igranja u Crvenoj zvezdi.

Zvezda je već u sporu sa Božovićevim drugim klijentom – Markom Vešovićem. Arbitražna komisija FSS-a je dala Vešoviću i Zvezdi rok od tri dana da se dogovore. U suprotnom, crnogorski reprezentativac će dobiti odrešene ruke.

Inače, slobodan u izboru novog kluba od juče je Filip Mladenović. On je juče dobio i definitivan raskid ugovora i može da potpiše za neki drugi klub.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaFilip MladenovićKaduMarko VešovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara