""
""

Iliev otkrio karte: Sve o Kleu, strašnom štoperu, Baboviću, Božinovu...

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.01.16. | 10:51

Sportski direktor govorio i o statusu Andrije Živkovića

Velike planove ima Ivica Iliev, a najveći od njih je povratak Gabrijela Klea u Partizan!

Sportski direktor crno-belih otkrio je da je brazilski napadač prva želja kluba iz Humske u zimskom prelaznom roku. Ali da realizacija posla neće teći glatko.
„Postoji obostrana želja da se Kleo vrati u Partizan. Ali i nekoliko prepreka. Možda nepremostivih. A možda ćemo i uspeti da ih preskočimo. Znaće se sve vrlo brzo. Nećemo da se zalećemo na pozicijama špica i plejmejkera, odnosno ako ne budemo uspeli da dovedemo momke koji su naše želje nećemo ići grlom u jagode“, poručio je Iliev.

Izabrane vesti

Direktor Partizana konkretno je govorio i o igračima koji nisu došli na prozivku, kao i onima koji bi do kraja prelaznog roka mogli da se stave na raspolaganje Ivanu Tomiću. Najpre o Stefanu Baboviću.
„Sa Stefanom imam poseban odnos i on je jedan od onih igrača kao što je Danko Lazović. Toliko je važan za svlačionicu. Bio je od velike pomoći na terenu, ali i van njega. Međutim, u našim razgovorima došao sam do saznanja da bi on voleo da se još jednom otisne u inostranstvo. Kao njegov prijatelj i saigrač apsolutno ga razumem“.

Sledeća tema- Mirko Ivanić. Tačnije, saga koja potresa fudbalsku Srbiju.
„Trener Ivan Tomić i ja smo doneli odluku i stavili tačku na taj slučaj. Ne možemo da utičemo na insinuacije i priče koje kruže okolo, ali možemo da prepustimo vremenu da pokaže šta smo odlučili“.

Još jedna goruća pitanje je status Andrije Živkovića. Iliev je bio kratak.
„Svi znate situaciju oko Andrijinog ugovora. Ne bih sad da pričam, nego ću pusititi da se završi prelazni rok, pa ću onda da kažem šta imam“

Na kraju direktor Partizana je napomenuo da za Abubakara i Božinova postoje svekodnevni pozivi iz inostranstva, kao i da će vrlo brzo, verovatno do polaska na Kipar, dres Partizana zadužiti još jedan štoper.
„Sigurno će doći štoper, i sigurno će biti stranac. U pregovorima smo sa dva ozbiljna igrača. Nijanse će da odluče, a mogu samo da kažem da je reč o igračima sa pedigreom“

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanIvica IlievGabrijel KleoEvropaAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara