"Momenat Kahrimanovog kiksa"
"Momenat Kahrimanovog kiksa"

Ima i toga! Šaranov: Žao mi je Kahrimana!

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.04.16. | 21:09

"Znam kako se Damir sada oseća, ali znam i da je u glavi jak i da će sigurno da prevaziđe ovu situaciju", istakao je golman Partizana

Momenat Kahrimanovog kiksaBojan Šaranov je odigrao jedan odličan derbi, u nekoliko situacija je reagovao na odličan način, a kod gola Predraga Sikimića nije imao šanse. Ipak, Šaranov ističe da se saoseća sa kolegom sa druge strane Damirom Kahrimanom.

Priznaćete, ne baš česta situacija u našem fudbalu.
"Žao mi je zbog Kahrimana. Izuzezno mi je krivo što je Kahriman savladan na onakav način, jer mi golmani smo ipak kolege i moramo da saosećamo jedni sa drugima. Znam kako se Damir sada oseća, ali znam i da je u glavi jak i da će sigurno da prevaziđe ovu situaciju. Što se tiče utakmice, priznajem loše smo je počeli. Uopšte nije trebalo tako da igramo, čak mi nije jasno kako smo se posle nekih perioda naše dobre igre vraćali na staro, na našu polovinu. To Partizan naravno ne sme da radi, ali to je za analizu", istakao je Šaranov posle meča.

Izabrane vesti

Gogua nije odigrao na nivou ovaj derbi.
"Znate kako, ipak je on došao iz jedne lige koja je dosta hladnije od naše. Možda nije navikao na ovakvu vrstu temperamenta. Svi grešimo, pa i on, ne zaboravite da nam je dosta dobrog doneo ove sezone. Na kraju krajeva, ima nas još četvorica u odbrani da ispravimo".

Kako vidi svoje odlične odbrane?
"Samo sam radio svoj posao. Ne treba sad da se hvalim, uvek sam u službi ekipe", zaključio je Šaranov.

Ivan Bandalovski ističe da je ovo najlošija utakmica Partizana otkad je u klub došao Ivan Tomić.
"Ovo nam je najlošija utakmica otkako je trener došao u klub, međutim izvukli smo se u nadoknadi vremena. I bolje to jer smo izbegli poraz, nego da bude kao prošli put kad smo igrali dobro, a nismo osvojili ni bod", zaključio je Bandalovski.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanEvropaDamir KahrimanFK Crvena zvezdaBojan Šaranov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara