""
""

Ima nade za Partizan! Crno-beli i NIS dogovorili nastavak saradnje

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.08.15. | 16:55

Najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji i narednih godinu dana “voziće“ na rusko gorivo posle dogovora dve strane uoči početka priprema za novu sezonu

Konačno malo lepih vesti za košarkaški klub Partizan u danima u kojima se iščekuje početak priprema za novu sezonu. Kako MOZZART Sport nezvanično saznaje, kompanija NIS Gazpromnjeft i Partizan dogovorili su nastavak saradnje i ovaj naftni gigant ostaće generalni sponzor crno-belih u narednih godinu dana.

Izabrane vesti

Partizan već godinama ima probleme sa pronalaženjem sponzora, klub je u ozbiljnim finansijskim nevoljama, a ugovor sa NIS-om je bio jedan od retkih stalnih izvora prihoda.

Prvi ugovor o generalnom sponzorstvu između ove kompanije i Partizana potpisan je u oktobru 2013. Ipak, zbog finansijskih problema najveći deo sredstava iz ovog ugovora išao je na servisiranje duga za porez koji opterećuje Partizan.

Vest o nastavku saradnje Partizana i kompanije NIS došla je kao kakav-takav vetar u leđa pred početak priprema u ponedeljak.

Ekipu će okupiti dosadašnji trener Duško Vujošević, kojem još nije ponuđen novi ugovor, a prethodni mu je istekao u junu. Crno-bele su po završetku prošle sezone napustili Saša Pavlović, Boris Dalo, Milan Mačvan, Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Nemanja Bezbradica.

(FOTO: MN Press)


tagovi

NIS GaspromnjeftGasprom

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara