""
""

“Italijanski Vardi” hoće u Lester: Obožavam ih! Stadion bi eksplodirao kada zaigrali Džejmi i ja!

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.05.16. | 16:55

Anonimus koji je eksplodirao ove sezone u Seriji B i privlači interes Juventusa, Rome i još nekih klubova, ima san da zaigra u Ranijerijevom timu

Najavio je Klaudio Ranijeri da neće Lester neće dovoditi bombastična pojačanja i velika imena, uprkos tome što ga čeka Liga šampiona i odbrana titule u Premijer ligi. To ne znači da pojačanja neće dolaziti na King Pauer stadionu. Ali Ranijeri želi sličan profil igrača koje ima trenutno u timu i koji bi se lako uklopili sa aktuelnim prvotimcima.

Izabrane vesti

Jedan od igrača koji se pominje u kontekstu Lesterovih pojačanja je najbolji strelac i otkriće sezone u Seriji B, Đanluka Lapadula. Sjajne partije Lapadule u Peskari nisu promakle Klaudiju Ranijeriju koji je podebljao njegovo ime u beležnici sa imenima potencijalnih pojačanja.

Život piše romane: Ranijeri pronašao Vardijevog naslednika u Seriji B! Prošle godine u trećoj ligi, sada na naslovnim stranama (VIDEO)

Za Lapadulu se pored Lestera interesuju Juventus, Roma i još neki italijanski klubovi, ali on nema dilemu gde bi vleo da nastavi karijeru.
“Uvek sam voleo engleski fudbal i Premijer ligu. Dok sam odrastao, idoli su mi bili Didije Drogba i Stiven Džerard. Drogba je bio baš vehunski centrafor. Interesovanje Lestera me čini veoma ponosnim. Volim i Džejmija Vardija. Fantastičan je, mogao bih sebe da zamislim u tandemu sa njim.  Igramo sličan fudbal i fizički smo slični. Kada bi ja i on zaigrali u tandemu, stadion King Pauer bi eksplodirao. Bili bi dinamit od tandema. Kao dva gladijatora bi izlazili na utakmice”, rekao je Lapadula ostrvskim medijima i pozvao Lester da dostavi zvaničnu ponudu Peskari.

Posebno mu imponuje što ga želi zemljak Ranijeri
“Ranijeri je primer svima. Bio bih ponosan ako bih zaigrao kod njega. Imao je veliku karijeru i vodio neke od najvećih italijanskih klubova. U Engleskoj je ispisao istoriju i postao legenda. Svaku utakmicu sprema kao da je finale i tim mu je uvek na prvom mestu. Dao bih sve od sebe da pobeđujem sa njegovim Lesterom”.  

Lapadula je eksplodirao u Peskari koja je proteklih godina lansirala Marka Veratija, Lorenca Insinjea, Ćira Imobilea… kao klinac je počeo u Juventusu i proveo tamo osam godina, da bi posle toga poput Vardija igrao za italijanske niželigaške klubove, čak i za slovenačku Goricu.
“Mnogo znoja sam prolio i truda uložio po niželigaškim terenima. Kao i Vardi. Ako bi mi se ostvario san da zaigram u Lesteru, bio bih presrećan. Veliki sam borac i dao bih sve od sebe da im pomogne u novim pobedama”.

Džejmi Vardi je dotakao zvezde u Lesteru. Da li je vreme za još jednu fudbalsku bajku u dresu Lisica? 


tagovi

Serija APremijer ligaPeskaraLester SitiKlaudio RanijeriItalijaEvropaEngleskaĐanluka LapadulaDžejmi Vardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara