""
""

IZ PRVE RUKE: Zlatko Zahović o novom treneru Zvezde Slaviši Stojanoviću...

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.13. | 17:38

"O njemu mogu da kažem samo najbolje. Vrlo je inteligentan, zna da održava sjajne odnose sa igračima i na taj način kreira odličnu atmosferu u ekipi. Lično mogu samo da mu poželim sreću", kaže nekadašnji as Partizana a sada sportski direktor Maribora

Kvaliteti novog trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića nisu poznat široj fudbalskoj javnosti u Srbiji. Bivši selektor Slovenije radio je sa dosta uspeha u tamošnjoj ligi, osvajao je i titule, a jedan od onih koji bi mogao pobliže da nam ga opiše jeste nekadašnji as Partizana Zlatko Zahović.

Sportski direktor Maribora rekao je da je Zvezda napravila odličan potez angažovanjem ovog trenera. On je Stojanovića opisao kao vrednog i inteligentnog stručnjaka koji gradi kvalitetan odnos sa igračima i ume da napravi odličnu atmosferu u svlačionici.

Izabrane vesti

"Dolazak Slaviše Stojanovića u Crvenu zvezdu nije me iznenadio. Za tu mogućnost čuo sam još u petak. O njemu mogu da kažem samo najbolje. Vrlo je inteligentan trener, zna da održava sjajne odnose sa igračima i na taj način kreira odličnu atmosferu. Lično mogu samo da mu poželim sreću, međutim, to što sam nahvalio Slavišu ne znači da će on sigurno da uspe u Crvenoj zvezdi, jer kada se bavite tim poslom na Balkanu morate da budete mađioničar", poručio je Zahović

Za razliku od klubova u kojima je radio (Slovan, Domžale, Celje...), Stojanović se nije proslavio kao selektor Zmajčeka. U četiri zvanična meča zabeležio je samo jednu pobedu, te se nije dugo zadržao na tom mestu.

"Na selektorsku klupu je došao u vrlo nezgodnom trenutku. Bila su previranja u Savezu. Možda i nije mogao bolje", objasnio je selektorski neuspeh novog trenera crveno-belih Zlatko Zahović.

(foto: Action Images)


tagovi

FK Crvena zvezdapripreme 2013Slaviša StojanovićSrbijaSuperligaZlatko Zahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara