"Jagodina i Vojvodina"
"Jagodina i Vojvodina"

Jagodina i Vojvodina dobili evropsku licencu, Zvezda ima rok do petka

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.05.13. | 14:58

Beogradski i užički klub još neispunjavaju finansijske, infrastrukturne i personalno-administrativne kriterijume

Jagodina i VojvodinaNa sastanku Komisije za žalbe u postupku licenciranja klubova za učešće u evropskim takmičenjima, na kojem je predsedavao Božidar Cerović, jednoglasno je odlučeno da se licenca izda Jagodini i Vojvodini. Oni su u potpunosti dostavili dokaze o ispunjenosti svih kriterijuma u sistemu licenciranja i time su se pridružili Partizanu, kome je licenca izdata u ponedeljak.

Članovi Komisije za žalbe u postupku licenciranja klubova za učešće na evropskoj sceni i dalje nastavljaju sa radom. Crvena zvezda (zbog neispunjenih finansijskih, infrastrukturnih i personalno-administrativnih kriterijuma) i FK Sloboda (zbog neispunjenih finansijskih, infrastrukturnih i personalno-administrativnih kriterijuma) imaju rok do petka, 31. maja 2013, da dostave dokaze o ispunjenosti svih kriterijuma, a koji će tada biti adekvatno provereni od strane članova Komisije i o rezultatima će blagovremeno obavestiti javnost.

Rok za prijavu klubova sa teritorije FS Srbije koji će učestvovati u evropskim takmičenjima u sezoni 2013/14. je petak, 31. maj 2013. 

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaevro licencaEvropaJagodinaLiga Evropesloboda užiceSrbijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara