""
""

Jagodna počela priprema sa 40 igrača, Gošić najavljuje smenu generacija

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.06.15. | 19:21

„Došlo je do pada motivacije,što je normalno, moramo da krenemo na novi put“, poručio novi trener Jagodine

Fudbaleri Jagodine počeli su pripreme za novu sezonu, a na prozivci novog trenera Miljojka Gošića pojavilo se 40 igrača.
"Impozantna brojka, nećemo nikome uskratiti ambicije, ali rezultat je broj jedan i na to ćemo se orijentisati. Želim da do početka prvenstva 18. jula najbolje iskoristim vreme i izaberem najbolje", rekao je Gošić novinarima na stadionu.

Prema njegovim rečima u ekipi mora da dođe do smene generacije, pošto je došlo do određenog pada motivacije.
"Jagodina je napravila trofejnu generaciju, za kratko vreme napravljen je fenomenalan rezultat, ali postoji period uspona i stagnacije. Veliki svetski klubovi to brže pređu, dok je drugima potreban mali predah. Kod Jagodine je došlo do malog pada motivacije, potrošenosti energije, i sad smo u momentu kada moramo da krenemo na novi put", rekao je Gošić.

Izabrane vesti

Gošić je ocenio da je "dobit za klub" to što ga vode ljudi u kontinuitetu i velikog iskustva i da iz tog razloga očekuje dobre rezultate.
"Sistem takmičenja je promenjen, imamo veći broj utakmica i zato nam je potreban veći fond igrača. Niko neće dostići pravu formu, nije to moguće za ovo vreme", zaključio je Gošić.

Fudbaleri Jagodine će bazični deo priprema provesti na Zlatiboru.


tagovi

SuperligaSrbijaMiljojko GošićJagodinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara