"Majo Vujović na utakmici Borac - Partizan u Čačku"
"Majo Vujović na utakmici Borac - Partizan u Čačku"

Jednom je Majo dosudio penal za Partizan! Onda nešto za Zvezdu, pa se bune...

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.03.17. | 09:22

Dušan Mrakić uverava da Vujović ima kvalitet da sudi 153. večiti derbi

Majo Vujović na utakmici Borac - Partizan u ČačkuIzbor glavnog sudije za 153. večiti derbi podigao je tenzije u srpskom fudbalu. I probio granice ukusa efekta te odluke. Pljušte saopštenja, javljaju se jedni, dugi, treći (čak i oni koji neće igrati u subotu), sve pod plaštom navodnih interesa za boljitak srpskog fudbala.

A sve to mirno posmatra i uverava da nema potrebe da se strastio raspiruju, Dušan Mrakić, član Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, zadužen za koordinaciju između FSS i Sudijske komisije.

Izabrane vesti

Nekada i sam arbitar, Mrakić ističe da Majo Vujović može da iznese teret zahtevne utakmice kakva je Crvena zvezda - Partizan, u okviru 24. kola Superlige Srbije.
Po svemu što je dosad pokazao ima kvalitet da sudi derbi. Priče da sudi u korist ovih ili onih su glupe. Jednom prilikom je Majo dosudio penal za Partizan i tad je bilo komentara da je Partizanov sudija. Onda dosudi nešto u Zvezdinu korist, pa se bune drugi“, rekao je Mrakić, a prenosi Informer.

Mrakić sa Draganom Đurićem i Vladanom LukićemPrema rečima Dušana Mrakića, Majo Vujović ne samo da ima kvalitet, nego je i fizički spreman za duel na Marakani, jer - kako kaže - nije tačna informacija od letos da je pao testove fizičke spreme na polaganju u Staroj Pazovi, zbog čega se spekulisalo da je tek naknadno „ušao“ na listu arbitara koji će ove sezone suditi Superligu.
Lično sam bio prisutan kad su polagali. On taj dan nije ni pristupio polaganju, jer su ga bolela leđa. Kad se oporavio, istrčao je norme onako kako je bilo i očekivano“, dodao je Mrakić.

Utakmica Crvena zvezda - Partizan na programu je u subotu od 18.00 na stadionu „Rajko Mitić“, uz direktan prenos na TV Arenasport 1.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Dušan MrakićMajo VujovićFK PartizanSrbijasudijaSudijska komisija FSSSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara