""
""

Jermenija odigrala za Portugaliju i Albaniju, Danci imali sreće podno Ararata (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.09.15. | 20:00

Jermeni su večeras bili bolji rival i može se reći da je Danska imala dosta sreće, iako je ona bila ekipa koja je morala da juri pobedu

Fudbaleri Danske nisu uspeli da pobede Jermeniju na gostovanju u okviru sedmo kola I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope, a najveći dobitnik zbog remija bez golova u Jerevanu je selekcija Albanije.

Izabrane vesti

Izabranici Đanija de Bjazija sada imaju dva meča manje i bod manje od trenutno prvoplasirane Danske.

Jermeni su večeras bili bolji rival i može se reći da je Danska imala dosta sreće, iako je ona bila ekipa koja je morala da juri pobedu.

Da je fudbaler moskovskog Spartaka Jura Movsisjan bio precizniji u dva navrata, sada bi navijači Jermenije slavili tri boda.

Prosto je neverovatno kako je ovaj fudbaler sredinom drugog poluvremena pogodio spoljni deo mreže kada je izašao sam ispred golmana Kaspera Šmajhela.

Bilo je i nekoliko diskutabilnih odluka glavnog arbitra, u jednom trenutku su Jermeni čak tražili penal, ali se nije čula pištaljka.

Igra Danske u Jerevanu se večeras svela uglavnom na individualne akcije Niklasa Bendtnera, ali ni njemu ovo nije bio dan za golove.

Selekciji Danske do kraja kvalifikacija ostala je još samo utakmica u Portugalu, tako ne definitivno ne zavise samo od sebe.

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalkvalifikacije za EP 2016Jura MovsisjanJermenijaDanska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara