"Vilson Čendler i Kristaps Porzingis"
"Vilson Čendler i Kristaps Porzingis"

Još jedan igrač na pragu odlaska iz Denvera?

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.02.17. | 20:40

Šta će ostati od Nagetsa do kraja prelaznog roka?

Vilson Čendler i Kristaps Porzingis

Dok se poslednji dan prelaznog roka približava, na košarkaškoj transfer pijaci sve se više zakuvava. Vest dana, možda čak i cele sezone jeste pristanak čelnih ljudi Sakramenta da trejduju Demarkusa Kazinsa za trojicu „malih“ igrača i dva buduća pika. Ali, sve je više priča koje kruže oko toga ko bi mogao da napustio Denver.

Izabrane vesti

Posle odlaska Jusufa Nurkića i dolaska Mejsona Plamlija među traženim imenima su Danilo Galinari, Kenet Farid, Džamir Nelson i Emanuel Mudijaj, a sada i Vilson Čendler.

Za iskusnog krilnog košarkaša zainteresovani su Oklahoma i Los Anđeles Klipersi, a odnedavno i Hjuston.

Mada su Generalni menadžer Raketa Deril Mori i prva udarna igla Džejms Harden poručili da su zadovoljni hemijom koja vlada u timu, Čendler se pojavljuje kao ime koje bi se uklopilo u Hjustonov sistem.

Čendler je šuter zadovoljavajućih karakteristika. Ništa iznadprosečno, ali Denveru je ove sezone dosta koristio kao opcija koja je često donosila prevagu. Ove sezone beleži po 16 poena, sedam skokova i dve asistencije, a u sastavu Hjustona imao bi svoju ulogu, takođe kao džoker iz rukava. Činjenica da pokriva pozicije beka i krila dodatno mu podižu cenu.

Ipak, nije poznato koga bi Denver mogao da zatraži u Hjustonu, ukoliko do trejda dođe. Pritom, Nagetsi imaju još otvorenih frontova, odakle bi želeli da izvuku najviše. Naravno, i da uklope sve kockice u tim. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vilson ČendlerNBA ligaHjuston RoketsDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara