Josimov: Novajlije donele potreban kvalitet

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.07.18. | 11:44

"Na svom stadionu smo dobili poslednja četiri meča, od čega tri rezultatom 1:0, pa se ne bismo bunili da još jednom bude minimalac", kaže defanzivac KPV-a

Druga finska liga. Nećete se ovde nagledati atraktivnog ili bogzna kako kvalitetnog fudbala, ali to nije ama baš nikakav reper za sastavljanje tiketa. Tu važe neka druga pravila. Štaviše, često se dogodi da neke manje i nepopularne lige donesu lovu za razliku od ovih jačih, što je u neku ruku i logično. U jačim ligama je i koncentracija kvaliteta veća, pa je i više prostora za iznenađenja.

A sada da se pozabavimo današnjim mečevima

Izabrane vesti

Miloš Josimov, defanzivac KPV-a, nada se pobedi svog tima.
"Za moj KPV su debitovala dvojica novajlija, doneli su kvalitet koji nam je bio potreban, mada poraz od Ekenasa to ne pokazuje. Na svom stadionu smo dobili poslednja četiri meča, od čega tri rezultatom 1:0, pa se ne bismo bunili da još jednom bude minimalac", kazao je Josimov za TIP Novosti.

Na okršaju HIFK - Ekenas ne očekuje mnogo golova.
"HIFK je trenutno u najboljoj formi. Dobio je Jaro u gostima 3:0, a mogao je i ubedljivije. Ipak, meč sa Ekenasom je derbi."

Josimov je tipovao i kec na KTP.
"KTP je kvalitetnija ekipa od Jivaskile, kao i Jaro od Kajanija. Jaro je prodao jednog od napadača, a ima interesovanja za još dvojicu njegovih fudbalera", završio je Josimov.

Evo kako to izgleda kada se pretvori u tiket:

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:00 5722 FIN 2 Hifk - E.I.F. ug 0-2 1,69
Sub 16:00 5721 FIN 2 KPV - Haka kmb 1&0-2 4,10
Sub 16:00 5723 FIN 2 KTP - JJK ki 1 1,82
Ukupna kvota12,61

FINSKA 2

Subota

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Finska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara