"Aleksandar Jovanović"
"Aleksandar Jovanović"

Jovanovićev raport iz Danske: Od ponedeljka ponovo na terenu

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.08.16. | 16:39

Golman Arhusa i potencijalni reprezentativac Srbije propušta samo jedan meč

Aleksandar JovanovićSudar je bio strašan - posledice nisu. Aleksandar Jovanović, 23-godišnji golman Arhusa, po svoj prilici dobro je prošao posle bliskog i nimalo naivnog susreta sa saigračem Dinom Mikanovićem na utakmici minilog kola danskog prvenstva sa Esbjergom.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Jovanović se oseća dobro i propustiće samo jedan duel svog kluba, u petak protiv Lingbija.
Sve je u redu, sad sam dobro“, potvrđuje za naš portal novajlija iz niškog Radničkog.

Izabrane vesti

Jovanović demantuje da je sve bilo dramatično u ponedeljak veče, iako su čak i pojedini srpski mediji, pogrešno, izvestili da je povreda teže prirode.
„Zaradio sam dve-tri kopče na bradi, malo mi je rasečena usna, pretrpeo sam i težak udarac, ali nije došlo do loma vilične kosti, kako se pisalo i pričalo. To je najbitnije. I zubi su mi namešteni, na mestu su“.

Na treningu reprezentacijeDečko koji je svojim odbranama na početku sezone oduševio trenera Glena Ridersholma i ljude u klubu u trenažni proces će se vratiti već za nekoliko dana.
Ništa nije dramatično, niti sam završio u bolnici. Spavao sam kod kuće. U petak neću braniti iz predostrožnosti, jer su mi u klubu rekli da je tako najbolje za mene. Već u ponedeljak se vraćam na teren i biću spreman za susret sa Brondbijem 21. avgusta“, poručuje iz Danske Aleksandar Jovanović, koji će, za slučaj da dobije poziv Slavoljuba Muslina, biti spreman da se stavi na raspolaganje selektoru Srbije na početku kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

(FOTO: Star sport)


tagovi

međunarodni fudbalArhusAleksandar Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara